Diğer Sporlar 69 yıldır sönmeyen meşale
Paylaş
69 yıldır sönmeyen meşale

Dünyanın en uzun süreli spor organizasyonu Gillette-Milliyet ortaklığında 8. kez düzenlenen ‘69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu’ ödül töreni Volkswagen Arena’da sahiplerini buldu.

Okurların oylarıyla belirlenen, 1954’ten beri yapılan Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nin 69’uncusu sahiplerini buldu. Volkswagen Arena’da düzenlenen geceye Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Tayfun Demirören, Erdoğan Demirören, Cemal Demirören, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mete Belovacıklı, Milliyet Gazetesi Spor Müdürü Tayfun Bayındır, federasyon ve kulüp başkanları ile çok sayıda davetli katıldı. Muhteşem geceye spor ve sanat dünyasının seçkin isimleri de katıldı.

Haberin Devamı

BU ÖDÜLÜ VERMEK BİZİM İÇİN ONURDUR

Erdoğan Demirören Büyük Ödülü’ne Türkiye Cimnastik Federasyonu layık görüldü. Federasyonu Başkanı Suat Çelen’e ödülünü Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Demirören ile Erdoğan Demirören ve Cemal Demirören verdi.

Tayfun Demirören, “Erdoğan Demirören Büyük Ödülü’nü vermek bu gece bize düştü. Bu ödülü vermek çocukları ve torunları olarak bize bir onurdur” diye konuştu.

BU GURUR HEPİMİZİN

Yılın Kadın Sporcusu seçilen boksör Buse Naz Çakıroğlu’na ödülünü Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören verdi.

YILIN SPORCUSU ADEM ASİL: DAHA FAZLASINI BAŞARACAĞIM

Yılın Sporcusu Ödülü’nü Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan alan dünya şampiyonu milli cimnastikçi Adem Asil, “Gerçek başarı, uğruna her türlü zorlukları aştığınız başarıdır. Bu ülke için daha fazlasını başaracağım” dedi. Adem Asil, Mısır’da doğduğunu, 2017’de Türkiye’ye geldiğini belirterek, “6 yıldır ailemi göremiyorum. Burada yanımda olanlar ailem oldu” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

ENES ÜNAL GELEMEDİ

İspanyol ekibi Getafe’de forma giyen Enes Ünal, yılın futbolcusu seçildi. Maçı olduğu için gelemeyen Enes’in ödülünü menajeri Erman Akyüz teslim aldı. Enes video ile geceye, “Onur duydum” mesajı yolladı.

HAYATINI KAYBEDEN SPORCULAR UNUTULMADI

Bu yıl 69.’su yapılan Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödül Töreni’ne her sene olduğu gibi yine katılım fazlaydı ama herkesin içi biraz da buruktu. 11 ilimizi etkileyen deprem felaketinin ardından mayıs ayına ertelenen tören hayatını kaybeden sporcuları anarak başladı. Tek tek isimleri ile resimlerinin olduğu video yayınlanırken, katılımcılar da duygusal anlar yaşadı.