Diğer Sporlar Paris 2024 öncesi Uluslararası Olimpiyat Komitesi’ne Türk partner
Paylaş
Paris 2024 öncesi Uluslararası Olimpiyat Komitesi’ne Türk partner

E-ticaret platformu Trendyol, Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC)’nin resmi “E-Ticaret Hizmetleri Partner”i Trendyol oldu. İşbirliğinin, Türkiye’yle birlikte Avrupa ülkelerini de kapsayacağı belirtildi.

Trendyol, Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC)’nin resmi “E-Ticaret Hizmetleri Partner”i Trendyol oldu. İşbirliği, Türkiye’yle birlikte Avrupa ülkelerini de kapsayacak.

Haberin Devamı

Partnerlik anlaşmasına dışında şirket, Uluslararası Olimpiyat Komitesi ile, t-shirt, polo yaka t-shirt, şort, elbise, sweatshirt, beyzbol şapkası, balıkçı şapkası, plaj havlusu ve bez çanta ürünlerinden oluşacak olimpiyata özel bir koleksiyon için de ayrı bir anlaşma imzaladı.

Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Uluslararası Olimpiyat Komitesi’nin (IOC) ilk Türk partneri olmaktan gurur duyuyoruz. Uluslararası Olimpiyat Komitesi ile olan işbirliğimiz sayesinde, Anadolu’nun dört bir yanındaki yerli üreticilerimizin tasarlayıp ürettikleri ürünleri dünya sahnesine taşıyacağız. Bu ayrıca, Trendyol olarak spora ve sporculara desteğimizin devamı niteliğinde önemli bir adım” dedi.

Haberin Devamı

Uluslararası Olimpiyat Komitesi Televizyon ve Pazarlama Hizmetleri Genel Müdürü Anne-Sophie Voumard, ise yapılan işbirliğine ilişkin olarak “Uluslararası Olimpiyat Komitesi olarak, Trendyol'un Türkiye’deki tasarım ve üretim yeteneklerini kullanarak Olimpiyat Giyim Koleksiyonu’nu, Olimpiyat tutkunları başta olmak üzere geniş kitlelere ulaştıracak olmasından çok memnunuz. Bu anlaşmanın, sponsorlarımızdan Alibaba’nın iş ortağı olduğu bir kuruluş ile gerçekleşmesi dolayısıyla başarısının daha da katlanacak olmasından ayrıca mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı.