Diğer Sporlar Premier Padel nefes kesecek
Paylaş
Premier Padel nefes kesecek

Resmi padel turu, yeni küresel marka adını ve kimliğini geçtiğimiz günlerde duyurdu. Premier Padel™ olarak adlandırılacak turun, Katar Major 2022'nin tüm kayıtlı rekorları kırmasıyla birlikte “Kategori 1” turnuvaları da artık “Majors” kategorisi adı altında oynanacak.

Uluslararası Padel Federasyonu (FIP) tarafından yönetilen ve Profesyonel Oyuncular Derneği (PPA) ve Katar Spor Yatırımları (QSI) tarafından desteklenen resmi yeni küresel padel turu, yeni küresel marka adını ve kimliğini duyurdu. Yenilenen kimliğiyle Padel sporu bundan sonra dinamik ve heyecan verici bir küresel marka olan Premier Padel™ olacak. Premier Padel™ profesyonelliği ve dinamizmiyle birinci sınıf standartları yeni bir küresel vizyon ile sporseverlere sunacak. "Kategori 1" Premier Padel turnuvaları da 28 Mart'ta başlayacak ve Premier Padel Katar Major 2022 ile birlikte "Majors" olarak adlandırılacak.

Haberin Devamı

PADEL SPORU NASIL OYNANIR?

Padel bir raket sporudur. Tipik olarak, bir tenis kortunun boyutundan yaklaşık %25 daha küçük olan kapalı bir kortta çiftler halinde oynanır. Puanlama, normal tenis ile aynıdır ve kullanılan toplar benzerdir ancak biraz daha az baskı uygulanır