Diğer Sporlar Türkiye Polonya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? FIVB Dünya Şampiyonası Filenin Sultanları Türkiye Polonya voleybol maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?
Paylaş
Türkiye Polonya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? FIVB Dünya Şampiyonası Filenin Sultanları Türkiye Polonya voleybol maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası ilk 3 maçından iki galibiyet bir mağlubiyetle ayrılan Filenin Sultanları, turnuvanın ev sahiplerinden Polonya ile oynayacak. Voleybol maçını kaçırmak istemeyenler internette "Sporseverler, Türkiye Polonya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta" aratmaları yapıyor. Grubun dişli iki rakibi, böylelikle karşı karşıya gelecek. Grubun liderini belirleyecek maçlardan biri olduğu için milli takımı desteklemek isteyenler Türkiye voleybol maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak sorusunu yöneltiyor. Peki, Türkiye Polonya maçı ne zaman, saat kaçta?

Türkiye Polonya canlı yayın kanalı ile sporseverler, millileri bu zorlu yolculukta takip etmek istiyor. Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası büyük heyecana yol açarken, milli takımı destekleyenler Türkiye Polonya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta sorusuna yanıt arıyor. Peki, Türkiye Polonya voleybol maçı hangi kanalda? İşte detaylar…

Haberin Devamı

DÜNYA ŞAMPİYONASI BAŞLADI

Hollanda ve Polonya'nın ev sahipliğinde 23 Eylül-15 Ekim 2022 tarihlerinde düzenlenecek FIVB Dünya Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımımız, B grubunda mücadele ediyor.

Ev sahibi Polonya da Türkiye ile aynı grupta yer alıyor.

MİLLİLER DOMİNİK CUMHURİYETİ'Nİ ZORLANARAK GEÇTİ

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Hollanda ve Polonya'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen FIVB Dünya Voleybol Şampiyonası'nın B Grubu ilk maçında Tayland'a 3-2 yenildi.

İkinci maçtaysa Güney Kore'yi 3-0'lık gibi net bir skorla geçti. Set sayıları şu şekilde:

Türkiye 25 – 14 Güney Kore

Türkiye 25 – 13 Güney Kore

Türkiye 25 – 13 Güney Kore

Üçüncü maçta Filenin Sultanları, güçlü rakibi Dominik Cumhuriyeti'ni 3-2 yendi. Setler şu şekilde:

Türkiye 21 – 25 Dominik Cumhuriyeti

Haberin Devamı

Türkiye 25 – 21 Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 25 – 18 Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 16 – 25 Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 15 – 13 Dominik Cumhuriyeti

TÜRKİYE POLONYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Türkiye Polonya maçı 1 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 21.30'da oynanacak.

TÜRKİYE POLONYA MAÇI HANGİ KANALDA?

Türkiye Polonya maçı TRT Spor ekranlarında yayınlanacak.

A MİLLİ TAKIM KADROSU BELLİ OLDU

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

"Simge Aköz, Cansu Özbay, Saliha Şahin, Hande Baladın, Meliha İsmailoğlu, Elif Şahin, Meryem Boz, Eda Erdem, Ayçin Akyol, Derya Cebecioğlu, Zehra Güneş, Aylin Acar, İlkin Aydın, Ebrar Karakurt."