Spor Doğanlar Stadı'na ilk bakış

Doğanlar Stadı'na ilk bakış

Paylaş
Doğanlar Stadı'na ilk bakış

Statta, Medipol Başakşehir'de forma giyen Semih Şentürk incelemede bulundu İzmir'de yapımı devam eden Doğanlar Stadı'na ilk bakış

İzmir’de yapımı devam eden Doğanlar Stadı’nda, Medipol Başakşehir’de forma giyen Semih Şentürk incelemede bulundu. Ziyaret ettiği Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile ilk etabı tamamlanan Doğanlar Stadı’nı gezen Semih Şentürk, Bornova Belediyesi’nin kente yakışan stat yaptığını söyledi.

Semih Şentürk, "Zemininden soyunma odalarına pek çok kentte görmediğim standartlara sahip. Emek veren herkese teşekkür ediyorum. İzmir futbolu, başkan Atila gibi sporu seven yerel yöneticiler ve böylesi yatırımlarla hak ettiği yere mutlaka gelecektir" diye konuştu. Olgun Atila da futbola Özçamdibispor’un altyapısında başlayan Semih’i yeni statta ağırlamanın kendileri için mutluluk olduğunu ifade ederek, "Amacımız, İzmir’den onun gibi yeni yıldızlar çıkarmak. Bunun için belediye olarak tüm kulüplerimizle iş birliği içinde çalışıyor, altyapı ve tesisleşme konusunda da önemli yatırımlara imza atıyoruz" dedi.

Semih Şentürk ve Olgun Atila, bir süre statta karşılıklı top oynadı. İzmir’de yapımı devam eden ve devre arasında yapımı tamamlanması hedeflenen 6 bin 700 kapasiteli Doğanlar Stadı’nın, elektronik bilet sistemi kurulmasıyla, 1. Lig takımlarına da hizmet vermesi planlanıyor.

AA

Haberin Devamı