Spor Dünya Kupası çeyrek final maçları ne zaman? Bugün Dünya Kupası’nda maç var mı?

Dünya Kupası çeyrek final maçları ne zaman? Bugün Dünya Kupası’nda maç var mı?

Paylaş
Dünya Kupası çeyrek final maçları ne zaman? Bugün Dünya Kupası’nda maç var mı?

Dünya Kupası’nda çeyrek finale çıkan takımlar, son 16 turunun sona ermesiyle belli oldu. Dünya çapında milyonlarca futbol severi bir araya getiren 2022 FIFA Dünya Kupası, Türkiye’de TRT ekranlarından canlı olarak takip edilebiliyor. Turnuvanın başından bu yana her gün birden fazla karşılama gerçekleşirken, 7 Aralık Çarşamba günü ‘Bugün Dünya Kupası’nda maç var mı?’ sorusu da sıklıkla aranıyor. İşte Dünya Kupası çeyrek final maçlarının tarihleri ve eşleşen takımlar…

Dünya Kupası çeyrek final maçları için nefesler tutuldu. Önce grup eleme maçları, sonra da son 16 turunda mücadele eden takımlardan 8’i çeyrek final oynamaya hak kazandı. Salı akşamı oynanan Brezilya-İsviçre maçı ile son çeyrek finalist belli olurken, futbol severler şimdi çeyrek final maçlarını beklemeye başladı. Peki, Bugün Dünya Kupası’nda maç var mı? Dünya Kupası çeyrek final maçları ne zaman? İşte yanıtı…

Haberin Devamı

BUGÜN DÜNYA KUPASI’NDA MAÇ VAR MI?

Dünya Kupası’nda son 16 turu 6 Aralık saat 22.00’deki Brezilya-İsviçre karşılaşması ile sona erdi. Tüm çeyrek finalistler bu maç ile belli olurken, çeyrek final için geri sayım başladı.

Ancak bugün yani 7 Aralık 2022 Çarşamba günü Dünya Kupası’nda herhangi bir maç oynanmayacak. Bundan sonra oynanacak ilk maç, ilk çeyrek final mücadelesi olacak.

DÜNYA KUPASI ÇEYREK FİNAL MAÇLARI NE ZAMAN?

2022 Dünya Kupası’nda sona doğru ilerlerken heyecan da gitgide yükseliyor. Grup aşamasındaki 32 takımdan 8’i çeyrek finale çıkmaya hak kazandı.

Dünya Kupası çeyrek final maçları ise 9 Aralık Cuma ve 10 Aralık Cumartesi günleri oynanacak. Her iki günde de ikişer maç gerçekleşecek.

9 ARALIK CUMA DÜNYA KUPASI ÇEYREK FİNAL MAÇLARI

Hırvatistan-Brezilya Saat:18.00

Hollanda-Arjantin Saat: 22.00

10 ARALIK CUMARTESİ DÜNYA KUPASI ÇEYREK FİNAL MAÇLARI

Fas-Portekiz Saat: 18.00

Haberin Devamı

İngiltere-Fransa Saat: 22.00

YARI FİNALLER NE ZAMAN?

Dünya Kupası yarı final maçları ise 13 Aralık Salı ve 14 Aralık Çarşamba akşamları saat 22.00’de gerçekleşecek.

Üçüncülük karşılaşması 17 Aralık Cumartesi saat 18.00’de oynanacak.

2022 FIFA Dünya Kupası final maçı ise 18 Aralık 2022 Pazar günü saat 18.00’de oynanacak.