Spor Ebrar Karakurt'tan Julia Ituma için duygusal paylaşım!

Ebrar Karakurt'tan Julia Ituma için duygusal paylaşım!

Paylaş
Ebrar Karakurt'tan Julia Ituma için duygusal paylaşım!

İtalyan takımı Igor Gorgonzola Novara'da forma giyen milli voleybolcu Ebrar Karakurt, Eczacıbaşı maçı sonrası kaldıkları otelin camından aşağı atlayarak hayatını kaybeden Julia Ituma için duygusal bir paylaşım yaptı.

CEV Şampiyonlar Ligi yarı final rövanşında Burhan Felek'te Eczacıbaşı ile karşılaşan İtalyan kulüp Igor Gorgonzola Novara'nın 19 yaşındaki sporcusu Julia Ituma, gece saatlerinde kaldıkları otelin penceresinden aşağı atlayarak hayatını kaybetmişti.

Haberin Devamı

OTELİN ÖNÜNDE ÖLÜ BULUNDU

Maçın ardından İtalyan ekibi Burhan Felek Spor Salonu’nun yanındaki otelde konakladı. Otelin önünde sabah 05.30 sıralarında Julia Ituma hareketsiz yatarken bulundu. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi.

Sağlık ekipleri, Ituma’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Nijerya asıllı İtalyan voleybolcunun 6. katta bulunan odasından aşağı atladığı belirlendi.

OTEL KORİDORUNDA SON GÖRÜNTÜLERİ VE TAKIMINA SON MESAJ...

Julia Ituma'nın saat 22:30 - 23:50 arasında odasının bulunduğu koridorda bir yürüdüğü, odasının kapısının önünde yere oturup bir süre üzgün şekilde durduğu ve ardından da odasına girdiği güvenlik kamerasına yansımıştı.

Öğrenilen bilgilere göre, Julia Ituma maçtan sonra otele geldi, 22.49-23.30 saatleri arasında koridorda telefonla konuştu. Kaldığı odanın önünde dalgın ve düşünceli bir şekilde yaklaşık bir saat boyunca oturan Ituma, daha sonra odasına girdi. Ituma ardından odadaki Fransız camları açıp gerildikten sonra ileri doğru sıçrayarak pencereden atladı. Ituma, binanın altında bulunan tenteye çarpmadan yere düştü.

Haberin Devamı

Gece boyunca takım arkadaşlarına ve başantrenöre hiç iyi olmadığını söyleyen Ituma’nın kendisini camdan atmadan önce takımın ortak WhatsApp grubuna ‘Good byy (Hoşça kalın)’ yazdığı ortaya çıktı.

EBRAR KARAKURT'TAN DUYGUSAL PAYLAŞIM

Novara forması giyen milli voleybolcumuz EBRAR KARAKURT, Julia Ituma için dün akşam ilk kez bir paylaşım yaptı. Takımıyla birlikte dün öğleden sonra İstanbul'dan ayrılan Ebrar, Ituma ile sarıldığı bir fotoğraflarını paylaşıp; "Aşkım Titu... Keşke sana bir kez daha sarılabilseydim. Her zaman kalbimde olacaksın. Huzur içinde yat" ifadelerini kullandı.