Spor En iyi Kartal sahada olacak

En iyi Kartal sahada olacak

Paylaş
En iyi Kartal sahada olacak

Beşiktaş’ta, yarın Trabzonspor ile oynanacak kupa finalinin kadrosu şekillendi. Teknik sorumlu Serdar Topraktepe, “En iyi kadromuzla sahada olacağız, kupayı alacağız” diye iddialı konuştu.

Beşiktaş kötü geçen sezonu Ziraat Türkiye Kupası’nda şampiyon olarak tamamlamak istiyor. Siyah-beyazlı ekip yarın Trabzonspor ile Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Beşiktaş’ta teknik sorumlu Serdar Topraktepe, zorlu maça çıkaracağı 11’i belirledi. Topraktepe, “En iyi, en formda kadromuzda sahada olacağız. Bu büyük camiaya şampiyonluk hediye etmek istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

SEMİH GOL UMUDU

Kartal’da kalede Mert, sağda Swensson, solda Masuaku, stoperde ise Necip ile Colley olacak. Al Musrati hemen savunmanın önünde, Salih Uçan ile Gedson Fernandes de orta sahanın yükünü üstlenecek. Kanatlarda Muçi ile Rashica yer bulacak. Kartal’ın hücum silahı ise genç yıldız Semih Kılıçsoy olacak.

BEŞİKTAŞ GOL ÇALIŞTI

Beşiktaş, Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Serdar Topraktepe yönetimindeki idman taktik ağırlıklı geçti. Kanat organizisyonları ve gol çalışmasındaki başarı teknik etibi mutlu etti. Beşiktaş bugün yapacağı idman ile hazırlıkları tamamlayacak. Son bölümde ise şut ve penaltı çalışması yapıldı.

RAZVAN LUCESCU KAPIYI KAPATMADI

Beşiktaş’ta teknik direktör olarak ismi geçen Mircea Lucescu’nun oğlu Razvan Lucescu iddialar konusunda sır vermedi. Yunanistan’da PAOK ile sezonu şampiyon tamamlayan Rumen teknik adam, “PAOK ile sözleşmem sürüyor. Avrupa kulüpleri için tazminatım 2, Avrupa dışı için 4 milyon euro. Buradan ayrılmak kolay değil. Beni isteyen başkanımla görüşmeli” dedi.

Haberin Devamı