Spor Fatih Terim çıldırdı, devreye polis girdi

Fatih Terim çıldırdı, devreye polis girdi

Paylaş
Fatih Terim çıldırdı, devreye polis girdi

Yunanistan Ligi'nde Fatih Terim yönetiminde zirve mücadelesi veren Panathinaikos, lider PAOK'a 2-1 mağlup olurken mücadelenin ilk devresinde sinirler gerildi. Mücadelenin ardından yenilgiyi değerlendiren Fatih Terim, "Bugün kazanmayı hak etmedik. Ne yazık ki iyi futbol oynayamadık." sözleriyle öz eleştiri yaptı.

Yunanistan Ligi’nde teknik direktörlüğünü Fatih Terim’in yaptığı Panathinaikos, zirveyi yakından ilgilendiren maçta PAOK'a 2-1 mağlup oldu ve sıralamada geriledi.

Haberin Devamı

Touba Stadyumu'nda oynanan maçta ilk gol ev sahibi PAOK'tan gelirken sinirler bir hayli gerildi.

PAOK, 43. dakikada Kiril Despodov ile 1-0 öne geçerken gol sonrası Panathinaikos teknik heyeti ile PAOK teknik heyeti ve oyuncular arasından tartışma çıktı.

Yaşanan tartışma sonrası iki takım yedek kulübeleri arasında sinirler gerilirken Teknik Direktör Fatih Terim'in çok öfkelendiği görüldü.

İki takım arasındaki tartışma büyümeden önlenirken Fatih Terim'in yardımcılarından Necati Ateş ve PAOK yardımcı antrenörü sarı kart gördü.

Olayın son bulmasının ardından Fatih Terim, oyuncularına uyarılarda bulunarak oyuna odaklanmaları yönünde talimat verdi.

BAKASETAS GOLLE BAŞLADI

Panathinaikos'un Trabzonspor'dan transfer ettiği Anastasios Bakasetas, müsabakanın 51. dakikasında attığı penaltı golüyle skoru 1-1 getirdi.

Haberin Devamı

Maçın 56. dakikasında bir kez daha sahne alan Kiril Despodov, PAOK'u 2-1 öne geçirdi ve maçın skorunu belirledi. Bu skorla 47 puana yükselen PAOK, liderliğini sürdürdü.

TERİM'LE İLK YENİLGİ

Fatih Terim yönetiminde ilk yenilgisini alarak 44 puan kalan Panathinaikos ise ikinciliği AEK'ya kaptırarak üçüncü sıraya geriledi.

SAMET AKAYDIN SÜRE ALMADI

Panathinaikos'ta Willian Arao ve Anastasios Bakasetas maça 11'de başlarken 90 dakika sahada kaldılar. Panathinaikos'un Fenerbahçe'den transfer ettiği Samet Akaydın ise yedek başladığı maçta süre almadı.

Panathinaikos'ta Teknik Direktör Fatih Terim ve yeni transfer Bakasetas, PAOK yenilgisini değerlendirdi.

"NE YAZIK Kİ İYİ FUTBOL OYNAYAMADIK"

Maçın ardından açıklamalar yapan Fatih Terim, iyi oynayamadıklarını kaydederken, "Bugün kazanmayı hak etmedik. Ne yazık ki iyi futbol oynayamadık. Maç sonunda beraberlik de olabilirdi. Bugün yeterince iyi oynamadığımızı düşünüyorum. Eksikler asla bahane olamaz, daha iyi oynamalıydık. Panathinaikos sahaya 11 kişi çıktığı müddetçe 'eksik' kelimesini kullanamayız." diye konuştu.

"KORKACAK BİR ŞEYİMİZ YOK"

Kötü bir oyun ortaya koyduklarını söyleyen Bakasetas ise "Gol pozisyonlarını değerlendirebilir ve puan çıkarabilirdik. PAOK'un oyununa engel olamadık, kontratakta fırsat buldular, gol attılar ve maçı kazandılar. Korkacak bir şeyimiz yok. Büyük bir takım olduğunuzda her şeyi yönetmek zorundasınız. Takımların kötü dönemleri olur. Futbolda hatalar olur. PAOK, bulduğu hataları cezalandırdı. Bir sonraki maça bakacağız. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da maçlar çok çekişmeli geçecek. Son dakikaya kadar mücadele devam edecek. Şampiyonluk için buradayım." dedi.

Haberin Devamı