SporFavori Şahin plase Sergen

Favori Şahin plase Sergen

Paylaş
Favori Şahin plase Sergen

Önceliği Türk hocaya veren Beşiktaş’ta başkan Hasan Arat’ın gönlünde Dortmund’un yardımcı hocası Nuri Şahin yatıyor. Taraftarın beklentisi ise siyah-beyazlılara son şampiyonluğu yaşatan Sergen Yalçın. Patron koltuğuna bu iki isimden birinin oturması yüksek ihtimal.

Beşiktaş’ın yeni hocası yavaş yavaş netleşiyor. Başkan Hasan Arat, önceki gün “Hoca seçimimiz yüzde 51 Türk ağırlıklı olacak. Tüm arkadaşlarım Türk hoca konusuna daha sıcak” diyerek rotayı yerli isme çevirdiklerini dile getirdi. Beşiktaş Başkanı’nın gönlünde yatan ismin Nuri Şahin olduğu biliniyor. Arat, Dortmund’un sahasında PSG’yi 1-0 yendiği yarı final ilk maçını tribünden izlemiş, ardından Alman ekibinde yardımcı hocalık yapan Şahin’le bir araya gelmişti. Taraftarın önceliği ise Sergen Yalçın. 2020-2021 sezonunda siyah-beyazlılara son şampiyonluğunu yaşatan Sergen, geçtiğimiz günlerde sezon bitimi Antalya’daki görevini bırakacağını açıklamıştı. Bu iki isimden birinin koltuğu devralması bekleniyor. Düşük bir olasılık ama Şenol Güneş de üçüncü kez takımın başına gelebilir. Tabii Arat’ın son dakika sürprizi yapıp takımı yabancı bir hocaya teslim etmesi de ihtimaller dahilinde.

Haberin Devamı

MECBUREN ABOUBAKAR!

Siyah-beyazlılarda Aboubakar, ilk 11’e dönmeye hazırlanıyor. Rebic, Zaynutdinov, Ghezzal ve Rashica, sakatlıkları nedeniyle Alanya’da forma giyemeyecek. Al- Musrati, Colley ve Semih ise kart cezalısı. Teknik sorumlu Serdar Topraktepe’nin zorlu deplasmanda kanatlarda Cenk ile Muleka’ya, ileri uçta ise Kamerunlu forvete şans vermesi bekleniyor. Aboubakar, en son 1-1 sona eren Başakşehir maçına ilk 11’de başlamıştı.

JASİM İDDİASI

Kartal için sürpriz bir transfer iddiası geldi. Irak basını, siyah-beyazlıların bonservisi Al-Kahrbaa’da olan, şu anda Al-Jawiya’da kiralık oynayan 20 yaşındaki sol kanat Ali Jasim’le ilgilendiğini öne sürdü. Genç futbolcu, 2023’ün yaz döneminde Antalyaspor ile 3 yıllık sözleşme imzalamış, şehre uyum sağlayamadığı gerekçesiyle 2 gün sonra kontratını fesh etmişti.

Haberin Devamı

FİNAL İÇİN ORTAK KARAR

TFF, Beşiktaş ile Trabzon arasındaki kupa finalinin oynanacağı yer konusunda ortak karar alacak. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ile Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, 13 Mayıs’ta TFF’ye davet edildi. TFF’nin iki başkanla yapacağı toplantının ardından uzlaşma sağlanan yerde final oynanacak.