Spor Fener zor virajda

Fener zor virajda

Paylaş
Fener zor virajda

Galatasaray ile amansız bir şampiyonluk yarışına giren Fenerbahçe, Sivas deplasmanında 3 puan arıyor. Kanarya, 37. haftadaki Galatasaray derbisinden önceki en kritik sınavından birini kayıpsız geçmek istiyor.

Şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe, Sivas deplasmanında 3 puan arıyor. Sarı-lacivertli ekip, 37. haftadaki Galatasaray deplasmanı dışındaki en kritik dış saha sınavını Bülent Uygun yönetimindeki Sivassspor’a karşı verecek. Hafta içinde Konferans Ligi’nden dramatik şekilde elenmenin üzüntüsünü üzerinden atan Fenerbahçe’de menisküs ameliyatı olan Jayden Oosterwolde dışında eksik yok.

Haberin Devamı

BECAO’NUN DURUMU BELİRSİZ

Fenerbahçe’de , Olympiakos maçında sakatlanan Rodrigo Becao’nun durumu ise maç saatinde belli olacak. Becao riske edilmezse stoperde Çağlar görev yapacak. Sivas’ta ise sakatlıkları bulunan Azizbek Turgunboev ve Hakan Arslan’ın yanı sıra sarı kart cezalısı Charis Charisis forma giyemeyecek.

KARTAL’IN YENİLGİSİ YOK

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, kariyerinde sarılacivertli takımla Sivasspor’a karşı hiç mağlubiyet yüzü görmedi. Kartal, Sivas’a karşı 3 galibiyet 1 beraberlik aldı.

İRFAN CAN SÖZ VERDİ

Fenerbahçe’de form grafiği yükselen oyunculardan İrfan Can Kahveci, Sivas deplasmanında kazanacaklarını iddia etti. Tecrübeli oyuncu, zor bir karşılaşma olacağına dikkat çekerek, “Şampiyonluk için kenetlendik. Bizim için her maç final, puan kaybına tahammülümüz yok” diye konuştu.

Haberin Devamı