Spor Fenerbahçe, Beşiktaş'a rakip çıktı! 80 milyon euroluk yıldızda geri sayım

Fenerbahçe, Beşiktaş'a rakip çıktı! 80 milyon euroluk yıldızda geri sayım

Paylaş
Fenerbahçe, Beşiktaş'a rakip çıktı! 80 milyon euroluk yıldızda geri sayım

Şenol Güneş'in talepleri doğrultusunda kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ın transfer gündeminde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah-beyazlı ekibin el sıkıştığı yıldız futbolcu için Fenerbahçe de devreye girdi.

Beşiktaş, Premier Lig devinin yıldızıyla anlaşma sağlarken maaş konusunda da oyuncuyla el sıkıştı. Siyah-Beyazlı ekip, yıldız oyuncunun takımıyla anlaşıp boşa çıkması için şimdilik beklemeye geçti.

Haberin Devamı

Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ederken yıldız futbolcu için Fenerbahçe de devreye girdi.

TRANSFERDE SICAK GELİŞMELER

Yeni sezonda yer alacakları 3 kulvarda da başarı hedefleyen Siyah-Beyazlılar, teknik direktör Şenol Güneş’in talebi doğrultusunda çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Hücum hattında alternatifli bir kadro isteyen Güneş’in bu düşüncesi sonrası İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal’den gündeme alınan Nicolas Pepe konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

BEŞİKTAŞ ANLAŞMAYA VARDI

Fanatik'te yer alan habere göre Beşiktaş, Arsenal’le ayrılığın eşiğinde bulunan Fildişi Sahilli sağ kanat Nicolas Pepe’yle ön anlaşmaya vardı. Oyuncuyla 2.5 milyon Euro garanti ücret artı bonus karşılığında el sıkışan Kartal, deneyimli ismin İngiliz ekibinden ayrılıp boşa çıkmasını bekliyor.

Haberin Devamı

Arsenal menajeri Mikel Arteta’nın yeni sezon planlamasında bulunmayan ve takım kampına da alınmayan 1,83’lük hücumcunun kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi var. Geçen sezonu Nice’de kiralık olarak geçiren Pepe, kiralık olarak gidemeyeceği için ayrılmak zorunda...

BEŞİKTAŞ BEKLEMEDE

Siyah-Beyazlı yönetim, Arsenal’den bedelsiz olarak ayrılma garantisi veren oyuncu menajerinden bu sözünü tutmasını bekliyor.

FENERBAHÇE DEVREYE GİRDİ

Rachid Ghezzal’ı müzmin sakatlığı yüzünden Arabistan’a satmak isteyen Kara Kartal, Nicolas Pepe’yi istiyor. Bu transferde ısrarcı olan Beşiktaş, son olarak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un bu oyuncuyla temas kurduğu bilgisine ulaştı. Daha önce yıldız oyuncunun temsilcisinden söz alan yönetimin, bu yönde çalışmalarını sürdürmesi ve transferde ısrarcı olması dikkat çekiyor.

Arsenal’in 2019 yılında Lille’den 80 milyon Euro ödeyip kadrosuna kattığı Pepe’nin şu andaki değeri 18 milyon Euro seviyesinde bulunuyor.