Spor Fenerbahçe Çağlar'a kavuştu

Fenerbahçe Çağlar'a kavuştu

Paylaş
Fenerbahçe Çağlar'a kavuştu

Sarı-lacivertliler, Atletico Madrid’den 6 aylığına kiraladığı milli futbolcuyu İstanbul’a getirdi. Yapılan anlaşmada satın alma opsiyonu bulunmuyor.

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü transferinde mutlu sona ulaştı. Sarılacivertliler, Atletico Madrid’de forma giyen milli futbolcuyu 6 aylığına kiralık olarak renklerine bağladı. Önceki gece yarısı İstanbul’a gelen yıldız stoperi, yönetici Selahattin Baki ile az sayıda taraftar karşıladı. Kulüpten yapılan açıklamada “Ara transfer döneminde futbol takımımızın güçlendirilmesi için çalışmalarımız devam etmektedir” ifadeleriyle Çağlar’ın transferi resmen duyuruldu. Atletico Madrid ile yapılan anlaşma gereği sözleşmede satın alma opsiyonunun bulunmadığı öğrenildi.

Haberin Devamı

İNŞALLAH ŞAMPİYON OLURUZ

Havalimanı çıkışı basın mensuplarına açıklama yapan Çağlar Söyüncü, “Türk halkı yıllardır arkamdaydı, ben de üstüme düşeni yaptım. Söylenecek çok bir şey yok. Burada Türkiye’deki bütün arkadaşlarımızla aramız iyi. İnşallah sonu güzel bir şampiyonlukla bitiririz” şeklinde konuştu.

4 YIL SONRA AYNI MESAJ

Çağlar, 2020 yılında Roma’dan Leicester City’ye kiralanan Cengiz için “Seni havaalanında bekleyeceğim. Beni tanıman için kağıda ne yazmalıyım” paylaşımı yapmıştı. Cengiz de önceki gece yakın arkadaşına aynı mesajla cevap verdi. Çağlar, “Cengiz’in paylaşımını gördüm. Bütün arkadaşlarla aram çok iyi” ifadesini kullandı.

SAVUNMADA YILDIZLAR GEÇİDİ

Çağlar Söyüncü transferiyle birlikte Fenerbahçe’nin savunma hattı göz kamaştırıyor. Bonucci, Çağlar, Djiku, Oosterwolde, Becao ve Serdar Aziz stoper rotasyonunda forma rekabetine girecek. Serdar ile yolların ayrılması gündemde. Favori ikilinin Bonucci ve Çağlar’dan oluşması bekleniyor.

Haberin Devamı

KANKALAR YENİDEN BULUŞTU

Çağlar Söyüncü ile Cengiz Ünder, bu kez Fenerbahçe’nin başarısı için ter dökecek. Altınordu’nun altyapısından yetişen Türk futbolunun iki yıldızı, A Milli Takım ve Leicester City’de aynı takımda forma giymişti. 4. kez bir arada olacak olan ikili, Fenerbahçe’de şampiyonluk yaşayıp tarihe geçmeyi hedefliyor.

FENERBAHÇE’DEN 7 SORULU TEPKİ

Fenerbahçe, TFF’ye 7 sorunun yer aldığı bir mektup gönderdi. Mektupta şu ifadeler yer aldı: “Bahattin Şimşek, Fenerbahçe- Samsunspor maçında infial yaratan kararından sonra hangi dayanakla Galatasaray maçına atanmıştır?, O maçta görmezden gelinen ve uygulanmayan faul kararı Fenerbahçe maçında neden uygulanmıştır? Futbolda kurallar renkler özelinde farklı mı uygulanmaktadır? Mauro Icardi’nin ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golü 4.30 incelenmişken, 5 dakika uzatma vermek yeterli midir? Maç o an 1-1 berabere olsaydı hakem yine 5 dakika mı ilave edecekti? Sadece bir maçta yapılan üç bariz hatalı müdahaleye dair tüm kamuoyu sorgulama yaparken MHK’nın görüşü, değerlendirmesi ne olmuştur? İki takım arasında hakemlerin standartsız kararları dolayısıyla yaşanan bu adaletsizlik karşısında tutumunuz ne olacaktır?”

Haberin Devamı

BONUCCİ DÖNDÜ

Sakatlığını atlatan Leonardo Bonucci, bugün takımdaki yerini alacak. Michy Batshuayi, Alexander Djiku ve Miguel Crespo, maçta forma giyip kart görmeleri halinde Antalyaspor deplasmanında cezalı duruma düşecek.

RAKİP EMRE BELÖZOĞLU

Fenerbahçe, bugün taraftarının önünde Emre Belözoğlu’nun teknik direktörlüğünü yaptığı Ankaragücü’nü konuk edecek. Şampiyonluk yarışında hata yapmak istemeyen sarı-lacivertliler, eski hocası Belözoğlu’nun takımını eli boş göndermeyi hedefliyor. Ankara ekibiyle karşılaştığı son 5 maçı kazanan Kanarya, son 3 lig maçında 1’er gol atabildi. Bu arada Ankaragücü, ligde son 5 deplasman maçını kaybetmedi.