Spor Fenerbahçe Cagliari maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Cagliari maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Paylaş
Fenerbahçe Cagliari maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Audi Cup performansı eleştirilen Fenerbahçe bu sefer İtalyan ekibi Cagliari ile karşılaşacak. Taraftar karşılaşmada Sarı Kanarya'nın nasıl bir oyun sergileyeceğini merak ediyor ve mücadelenin ne zaman başlayacağı ile kanalını araştırıyor.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında 6 maça çıkan Fenerbahçe bu maçların 2'sinde galip gelirken 1 maçtan beraberlikle yarılıp 3 maçtan da sahadan yenilgiyle ayrıldı. Özellikle Audi Cup'taki performansı eleştirilen Sarı Lacivertlilerin Cagliari karşılaşmasındaki oyunu çok merak ediliyor. Taraftar da mücadeleyi kaçırmak istemiyor ve "Fenerbahçe Cagliari maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?" sorusunu yöneltiyor.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE CAGLIARI MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe Cagliari maçı 7 Ağustos Çarşamba saat 21.00'de oynanacak. Mücadele Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak. Mücadele Spor Smart'tan canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe'de toplar Kruse'ye

Yeteneği, zekası ve tecrübesiyle takıma büyük katkı sağlayacağını belli eden Alman futbolcunun sıkıntısı ise topla az buluşmak oldu.

Daha fazla topla buluşması gerektiğini teknik heyet ile paylaşan futbolcunun bu sıkıntısına Teknik Direktör Ersun Yanal da çözüm arıyor. Yanal, antrenmanlarda mümkün olduğunca bu konu üzerine odaklanacak. Deneyimli hoca, topların ataklarda Kruse’ye temas etmesinin öneminden bahsedecek. Alman yıldız, Audi Cup maçlarında topla her buluştuğunda attığı paslarla ya da boşalttığı alanlarla farkını gözler önüne sermişti.

Haberin Devamı