Spor Fenerbahçe Hertha Berlin maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Hertha Berlin maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Paylaş
Fenerbahçe Hertha Berlin maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe bugün Alman ekibi Hertha Berlin ile karşılaşıyor. Hazırlık maçlarında yenilgi yüzü görmeyen Sarı Lacivertli ekip bu maçtan da galibiyetle ayrılmak isterken taraftar da "Fenerbahçe Hertha Berlin maçı ne zaman?" soruna cevap arıyor.

Bugün futbolseveler futbola doyacak. Bu akşam hem Fenerbahçe hem de Galatasaray hazırlık maçına çıkacak. İlk olarak Fenerbahçe Hertha Berlin ile mücadele verecek. Sarı Kanarya'ya gönül vermiş taraftarla maçı sabırsızlıkla beklerken akıllardaki soru ise "Fenerbahçe Hertha Berlin maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?" şeklinde...

Haberin Devamı

HERTHA BERLIN FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Hertha Berlin Fenerbahçe maçı 25 Temmuz Perşembe günü saat 19.30'da Profertil Arena'da oynanacak. Mücadeleyi D Smart yayınlayacak.

Vedat Muriç'ten 2 maçta 3 gol

Fenerbahçe, Avusturya'daki ilk hazırlık maçında Bundesliga'nın güçlü temsilcisi Wolfsburg ile 1-1 berabere kalırken, gol Vedat Muriç'ten gelmişti. Sarı Lacivertli ekip, yurt dışı kampından önce Türkiye'de iki karşılaşma yaptı. Fenerbahçe, ilk maçta Boluspor'u Victor Moses ve Tolga Ciğerci'nin golleriyle 2-0 mağlup etti. Yanal'ın öğrencileri ikinci maçta ise Can Bartu Tesisleri'nde Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bursaspor ile karşılaştı. Yeni transfer Vedat Muriç'in golleriyle sarı lacivertli ekip karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Alper Potuk’un son şansı

Geçen sezonu Alanya’da kiralık geçiren Ozan Tufan, güçlü bir şekilde geri döndü. Sakatlığını atlatan Tolga Ciğerci de azmi ve performansıyla sınıfı geçti. Fenerbahçe’de büyük hayal kırıklığı yaratan Alper Potuk’un kazanılması için de Ersun Yanal elinden geleni yapıyor. Alper için Hertha maçı son şans olabilir. 28 yaşındaki futbolcu bugünkü karşılaşmada da bekleneni veremezse, Audi Cup için Münih’e götürülecek kadroda kendisine yer bulamayabilir.

Yanal’dan kanatlara özel ilgi

Ersun Yanal, dünkü antrenmanda Garry Rodrigues ve Victor Moses ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. Yanal, oyun planında bu ikilinin rolünün ne kadar önemli olacağını, öğrencilerine anlattı. Tecrübeli çalıştırıcı, “Sizin performansınız, bizim açımızdan sezonun kaderini belirleyebilir. Açık konuşacağım, şu ana kadarki formunuz yeterli değil. İkinizin de kapasitesi çok yüksek. Daha fazla üretken olmanızı bekliyorum. Her geçen gün daha iyiye gideceğinize inancım tam” ifadelerini kullandı. Ersun Yanal’ın oyun planında Moses’tan kenar çizgiye yakın kalmasını istediği, Rodrigues’e ise aynı Galatasaray’da olduğu gibi sürekli içeri kat edip, ceza sahasına girme talimatı verdiği kaydedildi.

Okan Turp kampa götürülmedi

Antrenmanlardaki performansıyla göz dolduran genç stoper, Bursaspor maçında sakatlanmıştı. Okan Turp, bu nedenle Avusturya kampının kadrosuna dahil edilmedi. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında sakatlanan ilk oyuncu olan Okan’ın tedavisine başlandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Avusturya kamp kadrosu:

Harun Tekin, Altay Bayındır, Abdullah Yiğiter, Oytun Özdoğan, Batuhan Yılmaz, Sadık Çiftpınar, Serdar Aziz, Murat Sağlam, Hasan Ali Kaldırım, Abdülcebrail Akbulut, Emre Belözoğlu, Jailson, Ozan Tufan, Tolga Ciğerci, Tolgay Arslan, Mehmet Ekici, Miha Zajc, Max Kruse, Ferdi Kadıoğlu, Alper Potuk, Muhammed Gümüşkaya, Victor Moses, Garry Rodrigues, Vedat Muriqi, Michael Frey, Allahyar Sayyadmanesh, Yusuf Mert Tunç.