Spor "Fenerbahçe SK Resmi Mobil Uygulaması"na büyük ilgi

"Fenerbahçe SK Resmi Mobil Uygulaması"na büyük ilgi

Paylaş
"Fenerbahçe SK Resmi Mobil Uygulaması"na büyük ilgi

Fenerbahçe taraftarlarının yeni buluşma noktası olan "Fenerbahçe SK Resmi Mobil Uygulaması", Fenerbahçeli taraftarlardan büyük ilgi görüyor.

Türk Telekom Grubu’ndan yapılan açıklamaya göre, grubun, Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nin "Yeni Nesil Stadyum"a dönüştürülmesi kapsamında hayata geçirdiği ve Fenerbahçeli taraftarların yoğun ilgi gösterdiği mobil uygulama, iOS ve Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlara App Store ve Google Play Store üzerinden indirilebiliyor.

Taraftarlar, uygulama sayesinde maçın coşkusuna her an dahil olarak takımlarıyla ilgili tüm haberlere anında ulaşmanın keyfini yaşıyor, uygulama üzerinden anket ve yarışmalara katılıp çeşitli özel hediyeler kazanma fırsatı yakalıyor.

Uygulama ile Fenerbahçeli taraftarlar takımları hakkındaki son dakika haberlerine, istatistiklere, puan durumuna ve canlı anlatıma erişebiliyor. Taraftarlara özel bir iletişim platformu sunulan uygulamayla profil oluşturma, arkadaş ekleme, popüler Fenerbahçelileri takip etme ve kişisel paylaşımlarla takıma destek verilebiliyor. Ayrıca taraftarlar birbirleriyle uygulama üzerinden iletişime geçip mesajlaşabiliyor. Fenerbahçe’ye gönül verenler, takıma özel hazırlanan oyunlarla eğlenceli bir deneyim yaşarken, anlık bildirimlerle yapılan anket ve yarışmalara katılıp çeşitli özel hediyeler kazanma fırsatına da sahip oluyorlar.

Statta 400’ün üzerinde noktadan kapsama sağlanıyor
Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi "Yeni Nesil Stadyum" Projesi, Türk Telekom Grubu’nun teknolojik çözümleri sayesinde taraftarlara maç heyecanı ve gol sevincini daha coşkulu yaşamaları ve bu coşkuyu internet üzerinden paylaşmaları için pek çok yeni ve eşsiz fırsat sunuyor.

Bu kapsamda stada kurulan 4.5G’ye hazır mobil ve baştan aşağı yenilenmiş Wi-Fi şebekesi ile stat içerisinde 400’ün üzerinde noktadan kapsama sağlanacak. Kurulan altyapıyla stattaki 50 binden fazla kişi, kesintisiz internet deneyimi yaşayabilecek.

AA

Haberin Devamı