Spor Fenerbahçe sonunu getiremedi

Fenerbahçe sonunu getiremedi

Paylaş
Fenerbahçe sonunu getiremedi

Fenerbahçe Beko, THY EuroLeague Final Four’da Ergin Atamanlı Panathinaikos’a 73-57 boyun eğdi. Berlin’de düzenlenen final four yarı finalinde yenilip final şansını kaybeden temsilcimiz, yarın üçüncülük maçına çıkacak.

İlk periyot Panathinaikos’un 22-13’lük üstünlüğüyle sonuçlandı. İkinci periyotta savunmada daha dikkatli duran Fenerbahçe, farkı indirdi ve devre 38-36 sonuçlandı. Üçüncü çeyrek Yunan ekibin 56-50’lik üstünlüğüyle bitti. Son çeyrekte farkı açan Ergin Ataman’ın öğrencileri parkeden 73-57 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

BERLİN’DE OLAY VAR

Maç öncesinde taraftarlar arasında olaylar meydana geldi. Türk ve Yunan taraftarların birbirlerine attıkları yabancı cisimler sebebiyle yaralananlar olurken, polis çok sayıda taraftarı gözaltına aldı.

BİLET KRİZİ ÇIKTI MAÇ GEÇ BAŞLADI

Berlin polisi, “Olaylardan yararlanarak spor salonuna biletsiz giriş sağlandı. Olaya karışanların kişisel bilgileri alındı” açıklamasını yaptı.

Biletsiz giriş yapan taraftarlar tespit edildikten sonra salondan çıkarıldı. Polis daha sonra salona girişleri yeniden açtı. Bu nedenle maç 30 dakika geç başladı.