Spor Fenerbahçe Union Saint-Gilloise maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi rövanş maçı şifresiz mi?

Fenerbahçe Union Saint-Gilloise maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi rövanş maçı şifresiz mi?

Paylaş
Fenerbahçe Union Saint-Gilloise maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi rövanş maçı şifresiz mi?

Fenerbahçe Union Saint-Gilloise maçı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 7 Mart Perşembe akşamı Belçika’da oynanan maçtan 3-0’lık skorla avantajlı bir şekilde dönen sarı lacivertliler, kendi sahasında da 3 puanı alarak çeyrek finale adını yazdırmayı planlıyor. Peki, Fenerbahçe Union Saint-Gilloise maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi rövanş maçı şifresiz mi? İşte yanıtı…

Milyonlarca futbolseverin merakla beklediği Fenerbahçe Union Saint-Gilloise maçı için artık sayılı saatler kaldı. Taraftarlar saatler ilerledikçe Ülker Stadyumu’nun yolunu tutmaya başlarken, bu heyecan dolu mücadeleyi ekranlardan izlemeyi planlayanlar Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi rövanş maçı yayın bilgilerini araştırıyor...

Haberin Devamı

FENERBAHÇE UNİON SAİNT-GİLLOİSE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Ülke Stadyumu’nda oynanacak Fenerbahçe Union Saint-Gilloise maçı bugün yani 14 Mart Perşembe saat 20.45’te başlayacak. Karşılaşma EXXEN ekranlarından yayınlanacak.

FENERBAHÇE UEFA AVRUPA KONFERANS LİGİ RÖVANŞ MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi rövanş maçı dijital yayın platformu Exxen üzerinden şifreli olarak yayınlanacak. Platform aboneleri karşılaşmayı şifresiz olarak izleyebilecek.

FENERBAHÇE UNİON SAİNT-GİLLOİSE MAÇI MUHTEMEL 11’LER

FENERBAHÇE

40 Dominik Livakovic

4 Serdar Aziz

16 Mert Müldür

24 Jayden Oosterwolde

7 Ferdi Kadıoğlu

8 Mert Hakan Yandaş

10 Dusan Tadic

33 Rade Krunic

35 Fred

9 Edin Dzeko

20 Cengiz Ünder

UNİON SAİNT-GİLLOİSE

49 Anthony Moris

16 Christian Burgess

26 Ross Sykes

28 Koki Machida

4 Matias Rasmussen

10 Loïc Lapoussin

21 Alessio Castro-Montes

Haberin Devamı

23 Cameron Puertas

24 Charles Vanhoutte

29 Gustaf Nilsson

47 Mohamed Amoura