Spor Fenerbahçe'de futbolcular çekilme kararını verdi

Fenerbahçe'de futbolcular çekilme kararını verdi

Paylaş
Fenerbahçe'de futbolcular çekilme kararını verdi

2 Nisan'daki Olağanüstü Genel Kongre öncesi sarı-lacivertli camia, yönetime ligden çekilmeme yönünde tavsiyede bulundu. Teknik heyet ve futbolcular da 2 kupa hedeflerinin devam ettiğini belirtip “Çekilmeden savaşalım” mesajını verdi.

Fenerbahçe’de 2 Nisan’da yapılacak Olağanüstü Genel Kurul için geri sayım sürerken rüzgarın yönü değişiyor. Trabzonspor maçında yaşanan olaylar sonrası alınan genel kurul kararıyla beraber ligden çekilmenin yüksek sesle dile getirilmesinin ardından aksi yöndeki görüş ağırlık kazanıyor. Sarı-lacivertli yönetim, art arda düzenlenen iftar organizasyonlarında gerek eski yöneticiler gerekse camianın ileri gelen isimleriyle yaptığı fikir alışverişlerinde ligden çekilmeme tavsiyesiyle karşılaştı. Bu durumun hem maddi yönünün kulübe vereceği zarara dikkat çekilirken hem de zorluktan kaçma anlamında kötü intiba bırakacağı belirtildi. Teknik heyet ve futbolcular da çekilmeden yana olmadıkları yönünde görüş bildirdi. İki kupa hedeflerinin devam ettiğini belirten futbolcular, yönetime “Çekilmeden savaşalım” mesajını gönderdi. Yönetim bugün teknik heyet ve futbolcularla bire bir görüşecek ve önerilerini dinleyecek.

Haberin Devamı

LİVAKOVİC’E TERAPİ

Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal, Livakovic’in üzerine titriyor. Trabzon maçında isabet eden yabancı madde nedeniyle çenesi yarılan ve soyunma odası tüneli girişinde yumruklu saldırıya uğrayan Hırvat kaleci, büyük şok yaşamıştı. Kartal, milli takımdan dönen yıldız file bekçisi ile dünkü idmanda özel olarak ilgilendi. Kartal, Livakovic’in yeniden lige odaklanması konusunda birkaç gün daha yoğun çaba gösterecek.

BIÇAK KEMİĞE DAYANDI!

Fenerbahçe’de dün divan kurulu toplantısı vardı. Üyelere seslenen başkan Ali Koç, sert ifadeler kullandı: “Organize bir kötülük içindeyiz. Fenerbahçe mağduru oynamıyor. İnşallah 2 Nisan’daki toplantımızda en aklı selim kararları birlikte alırız. Artık bıçak kemiğe dayandı. Hocama, Trabzon’da maç oynanırken ‘Sahadan çekilebilirsin, yetki sizde’ demem Türk futbolundaki kepazeliğin ispatıdır. Duyum almaya başlıyoruz, futbolcularımıza ceza verilecek diye. Neymiş, Fenerbahçeli futbolcular fazla güç kullanmışlar. Kaçsalarmış, sevkler olmazmış. Zihniyete bakar mısınız? Sevkler olmadı. 7’sinde Süper Kupa maçı var. Ceza vermek için ona mı hazırlanıyorsunuz.”

Haberin Devamı

ASTRONOMİK RAKAMA FERDİ!

Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu için transfer iddiaları bitmiyor. İngiliz yayın organı Football London, Arsenal’ın hocası Mikel Arteta’nın Türk yıldızı takımında görmek istediğini yazdı. Haberde, Arteta’nın Ferdi için yönetime alınması yönünde rapor verdiği belirtilirken sözleşmesinin bitimine iki yıl olan 24 yaşındaki oyuncunun transferi için “astronomik bir ücret” gerekeceği ileri sürüldü.

BONUCCİ YOLCU

Kanarya’da devre arasında kadroya katılan Bonucci beklentileri karşılayamadı. Sarılacivertliler, sözleşmesi sezon sonu bitecek olan 36 yaşındaki stoper ile devam etmeyi düşünmüyor. İtalyan basınının iddiasına göre Bonucci, Serie A ekibi Genoa ile büyük oranda anlaşma sağladı.

İZİN BİTTİ

Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal’ın takıma verdiği iki günlük izin dün sona erdi. Samandıra’da yeniden toplanan sarı-lacivertliler, Adana Demirspor maçının hazırlıklarına başladı. Hafif tempoda geçen antrenman kondisyon çalışması ağırlıklıydı.

Haberin Devamı

BU OLAYLAR ÇILGINLIKTI

Osayi, ülkesi Nijerya basınına Trabzon’daki olayları anlattı. Başarılı sağ bek; yaşananları, “Kendimizi savunmak zorundaydık çünkü bu çılgınlıktı” cümlesiyle özetledi. Osayi, “Şiddet başladığında ve futbolcular buna karşılık verdiğinde bu, hiçbir yerde kabul edilemez. Futbolcular güvende hissetmedikleri bir yere gitmek istemez. Taraftarlarla ilgili yeni düzenlemeler yapılmalı” dedi.

HUKUKİ YÖNÜ TARTIŞILDI

Hukukçu Fenerbahçeliler Derneği’nin önceki gün düzenlediği iftara başkan Ali Koç katılırken kongrede alınacak kararların hukuki yönleri konuşuldu.

LARKİN BOMBASI

Fenerbahçe Beko, büyük bir transfer bombası patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertliler, Anadolu Efes’in yıldıtz Shane Larkin’i kadroya katmak için harekete geçti. Yunan basınından Totalbasket, Kanarya’nın sözleşmesi sezon sonunda bitecek başarılı oyuncu ile prensipte anlaştığını duyurdu.