Spor "Fenerbahçe'den daha iyiyiz"

"Fenerbahçe'den daha iyiyiz"

Paylaş
"Fenerbahçe'den daha iyiyiz"

Galatasaray’ın sol beki Köhn, “İyi bir rekabet var ama biz kazanacağız. Biz Galatasaray'ız, daha iyiyiz. Attığım golde stattan çıkan gürültüyü unutamam” dedi.

Devre arası transfer döneminde Hannover’den Galatasaray’a gelen ve oynadığı futbolla çabuk uyum sağlayan Derrick Köhn, kulübün YouTube hesabına açıklamalarda bulundu. “Galatasaray’ın beni istediğinde transfer döneminin bitimine az bir bir zaman kalmıştı.

Haberin Devamı

Çevremdekiler Galatasaray’ın büyüklüğünden bahsetti ve beni buraya gelme konusunda yüreklendirdiler” diyerek transfer sürecini anlattı. Alman sol bek, şampiyonluk yarışıyla ilgili “Süper Lig’de iyi bir rekabet var. Bir başka İstanbul takımıyla bizim aramızda geçiyor mücadele. Ama biz kazanacağız çünkü biz Galatasarayız. Biz daha iyiyiz” dedi. Köhn, Çaykur Rize karşısında attığı gol ile ilgili “Bunun hayalini kurdum. O çıkan gürültüyü hala hatırlıyorum. Taraftarımız pozitif anlamda çılgınca” ifadesini kullandı.

İSTİKRAR ABİDESİ BARIŞ ALPER

Galatasaray’da bu sezon teknik direktör Okan Buruk’un birçok bölgede görev verdiği Barış Alper Yılmaz, istikrarıyla dikkat çekiyor. çekiyor. Barış Alper, tüm kulvarlarda 46 resmi maçın kadrosunda yer aldı. 45 maçta süre alan başarılı futbolcu, 28 kez ilk 11’de başladı. Barış Alper, 4 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı

ZANİOLO’YA SON TALİP LAZİO

Sezon sonunda kiralık olarak oynadığı Aston Villa’dan Galatasaray’a geri dönmesi beklenen Nicolo Zaniolo’ya yeni bir talip daha çıktı. İtalyan basınında yer alan habere göre Juventus, Milan ve Fiorentina’nın ardından Zaniolo’nun yeni talibi Lazio oldu. İtalyan ekibinin sezon sonunda yıldız futbolcu için harekete geçeceği öne sürüldü.

ASLAN’A 17’LİK YILDIZ

Galatasaray yeni sezon için sürpriz bir ismi renklerine bağladı. Cim Bom, RB Leipzig forması giyen 17 yaşındaki sağ bek Vincent Bayındır’ı transfer etti. Bayındır, “Leipzig’e teşekkür ederim. Galatasaray için oynayacağımı duyurmaktan son derece mutlu ve minnettarım” dedi.