Spor Fenerbahçe'den yeni sezon hazırlığı! İşte yolları ayrılacak isimler...

Fenerbahçe'den yeni sezon hazırlığı! İşte yolları ayrılacak isimler...

Paylaş
Fenerbahçe'den yeni sezon hazırlığı! İşte yolları ayrılacak isimler...

Fenerbahçe yeni sezon için hazırlıklara başladı. Sezon sonunda yeni teknik direktörünü açıklamayı planlayan sarı lacivertliler 6 futbolcusu ile anlaşmaya vardı. Takımdan ayrılacak isimler de belli oldu. Fenerbahçe'de bu doğrultuda yolların ayrılacağı ilk isim belli oldu.

Süper Lig'deki şampiyonluk hasretine bu sezon da son veremeyen Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması şimdiden başladı.

Haberin Devamı

 GELECEK İÇİN İLK RESMİ HAMLE YAPILDI

İç transferde hareketli günler geçiren sarı-lacivertliler, genç futbolcuları Ferdi Kadıoğlu, Arda Güler, Muhammed Gümüşkaya, Osman Ertuğrul Çetin, Melih Bostan ve İsak Vural'la nikah tazeledi.

İLK YOLCU TISSERAND

Kanarya'da takımda kalan oyuncular kadar ayrılacak isimler de netleşmeye başladı. Bu doğrultuda Fenerbahçe'nin Marcel Tisserand'la yolları ayıracağı bildirildi.

Kongolu stoperin maliyetinden kurtulmak isteyen Fenerbahçe yönetiminin, Tisserand için sezon sonunda gelecek her teklife sıcak bakacağı öğrenildi.

ST. ETIENNE YAKINDAN İLGİLENİYOR

29 yaşındaki stoperin yeni rotasının ise büyük ihtimalle Fransa olacağı belirtildi. Fransa Ligue 1 ekibi Saint Etienne'in Tisserand ile yakından ilgilendiği öğrenilirken, yıldız isme Almanya'dan da ciddi teklifler geliyor.

Haberin Devamı