Spor Fenerbahçe'nin rakibi Union Saint-Gilloise: İşte dikkat edilmesi gereken isimler

Fenerbahçe'nin rakibi Union Saint-Gilloise: İşte dikkat edilmesi gereken isimler

Paylaş
Fenerbahçe'nin rakibi Union Saint-Gilloise: İşte dikkat edilmesi gereken isimler

Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, deplasmanda Union Saint-Gilloise'ya konuk olacak. Zorlu karşılaşma öncesi Belçika ekibinin kadrosundaki önemli isimler dikkatleri çekiyor.

Burak ÖZDEMİR / Posta.com.tr UEFA Konferans Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe, yarın deplasmanda Belçika ekibi Union Saimnt-Gilloise'ya konuk olacak. Sarı - lacivertliler deplasmanda avantajlı bir skorla dönerek, Kadıköy'de adını bir üst tura yazdırmak için mücadele edecek.

Haberin Devamı

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN İSİMLER

Belçika futbolunun son yıllarına damga vuran Union Saint-Gilloise'nın en tehlikeli isimlerinin başında Mohamed Amoura ve Cameron Puertas geliyor.

23 yaşındaki Cezayirli yıldız bu sezon tüm kulvarlarda 36 maça çıkarken 22 gol ve altı asistlik performans sergiledi. Takımın bir diğer tehlikeli ismi ise 41 maçta sekiz gol ve 19 asistlik performansla Cameron Puertas...

SAVUNMADA DA ÇOK GÜÇLÜ

Takımın savunma yönü de kuvvetli... 26 yaşındaki Koki Machida ve Kevin Mac Allister takım savunmasının en değerli iki ismi. Arjantinli savunmacı Mac Allister'ın sakatlık nedeniyle Fenerbahçe karşısında forma giymesi beklenmiyor.

Orta alanda forma giyen Lazare Amani de takımın orta sahadaki en önemli isimleri arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

LİG PERFORMANSI

Ligde en yakın rakibi Anderlecht'in sekiz puan farkla önünde yer alan Union Saint-Gilloise, 28 maçta 21 galibiyet, beş beraberlik ve iki mağlubiyet aldı. Alexander Blessin'in öğrencileri bu maçlarda rakip kaleye 61 kez gol atarken kalesinde ise 29 gol gördü.