Spor Fenerbahçe’ye yılın çalımı! Çağlar Söyüncü bir başka Süper Lig deviyle anlaştı

Fenerbahçe’ye yılın çalımı! Çağlar Söyüncü bir başka Süper Lig deviyle anlaştı

Paylaş
Fenerbahçe’ye yılın çalımı! Çağlar Söyüncü bir başka Süper Lig deviyle anlaştı

Fenerbahçe, milli futbolcu Çağlar Söyüncü'den gelecek müjdeyi beklerken sürpriz bir gelişme yaşandı! Fenerbahçe'nin ezeli rakibinin Çağlar transferinde devreye girdiği ve Atletico Madrid'in tüm şartlarını kabul ettiği iddia edildi.

Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan ve İtalyan stoper Bonucci ile Bosnalı Krunic'i kadrosuna katarak güçlenen Fenerbahçe, savunma hattını Çağlar Söyüncü ile güçlendirmek istiyordu. Yıldız futbolcu ile anlaşmaya varan, kulübü Atletico Madrid'den haber bekleyen Sarı-Lacivertliler'e bu transferde sürpriz bir rakip çıktı. Ezeli rakibin Çağlar transferinde devreye girdiği ve tüm şartları kabul ettiği iddia edildi.

Haberin Devamı

BONUCCİ KADROYA ALINMADI

Fenerbahçe'nin yeni transferi Bonucci, Başakşehir maçı öncesi sürpriz bir kararla kadroya alınmadı. İtalyan stoper ilk olarak deplasmanda oynanan Gaziantep FK maçında Serdar Aziz'in sakatlanmasıyla 37. dakikada oyuna girerek Fenerbahçe formasını giymişti. Bu maçta 11 oynaması beklenen deneyimli futbolcunun hafif bir sakatlığı olduğu ve bu yüzden maçın kadrosuna alınmadığı öğrenildi.

MARTİAL'DEN KÖTÜ HABER

Bir ara Sarı-Lacivertliler’in, Manchester United’ın yıldızı Anthony Martial ile ilgilendiği öne sürülmüştü. Fakat Fransız futbolcudan kötü haber geldi. Kırmızı Şeytanlar, kasığından sakatlık yaşayan 28 yaşındaki futbolcunun, 2.5 ay sahalardan uzak kalacağını bildirdi. Bu gelişmenin üzerine Fenerbahçe’de Martial defteri kapandı.

Haberin Devamı

EZELİ RAKİP DEVREYE GİRDİ

Sarı-Lacivertliler’in müjdeli haber beklediği Çağlar Söyüncü transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Beşiktaş’ın devreye girip, Atletico Madrid’in Fenerbahçe’den istediği şartlara ‘Evet’ dediği öne sürüldü. Çağlar’ın da Kara Kartal’a yeşil ışık yaktığı belirtildi.

TÜM ŞARTLARI KABUL ETTİ

Fenerbahçe, yıldız savunmacının sezon sonuna kadar kiralanması konusunda büyük mesafe kat etmişti. Sarı-Lacivertliler, Çağlar Söyüncü’nün kendilerini tercih etmesi sayesinde Milan, Porto, Monaco, Fulham ve West Ham gibi takımları saf dışı bırakmıştı.

Atletico Madrid ile maddi anlamda anlaşma sağlansa da ödeme planını belirlemek için pazarlıklar sıkı bir şekilde devam ediyor. Ancak Çağlar Söyüncü’yle ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı: Beşiktaş da Milli stoper için kolları sıvadı.

YARIŞ KIZIŞTI

Kanarya, yıldız futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralayıp, kiralama ödemesini iki yıla yaymak istiyordu. Atletico bunu kabul etmemişti. Siyah- Beyazlılar’ın ise İspanyol devinin istediği şekilde Çağlar’ın kiralama ücretini sezon sonuna kadar ödemeyi kabul ettiği öne sürüldü. Beşiktaş’ın ayrıca oynama garantisi verdiği Çağlar’dan da ‘Gelirim’ yanıtı aldığı iddia edildi. Yaşanan bu gelişmeyle birlikte Çağlar Söyüncü transferi iyice kızışmış oldu

Haberin Devamı