SporFener'de ayrılmam

Fener'de ayrılmam

Paylaş
Fener'de ayrılmam

Şampiyonluğun kaçırılmasından sonra Edin Dzeko ile yolların ayrılacağı belirtiliyordu. Boşnak golcü, “MOURİNHO HERKESİ MOTİVE EDER, BİR YERE GİTMİYORUM” dedi.

Fenerbahçe ile sözleşme imzalayan Jose Mourinho, “Acelemiz yok, öncelikle takımdaki oyuncuları görmem gerek” demişti. Transfer çalışmaları devam ederken Edin Dzeko’dan, “Ayrılmıyorum” mesajı geldi. Geçen sezon 46 resmi maçta 25 gol, 10 asist ile takıma katkı veren 38 yaşındaki oyuncu, “Mourinho her oyuncuyu motive eder. Geçen sezon şampiyon olamadık ama bu sezon olacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

İSTANBUL’DA MUTLUYUM

Fenerbahçe ile bir yıl daha sözleşmesi olan Dzeko, “Mourinho sadece bana değil tüm takıma motivasyon sağlar. İstanbul’a alıştım, ailem de seviyor. Taraftarı da çok seviyorum. Fenerbahçe’de şampiyonluk yaşamak en büyük dileğim. Şampiyonluğa katkı vermek için tekliflere kapalıyım” ifadesini kullandı.

EMRE MOR’A YAKIN TAKİP

Fenerbahçe’de durumu kampta belli oyunculardan biri de Emre Mor olacak. Geçen sezonu Fatih Karagümrük’te kiralık olarak geçiren 26 yaşındaki oyuncuyu, Jose Mourinho’nun yakından takip ettiği öğrenildi. Fenerbahçe ile bir yıl daha sözleşmesi olan Emre’ye Eyüp, Göztepe, Bodrum ve Antalya talip. Emre Mor, kampı heyecanla beklediğini söyledi.