Spor Fener'den yerli atağı

Fener'den yerli atağı

Paylaş
Fener'den yerli atağı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Mali Genel Kurul'da aldığı destekle dev bir transfer atağı için düğmeye bastı

Fenerbahçe’de dev transfer taarruzu başladı... Sarı- Lacivertli kulübün Başkanı Aziz Yıldırım, Mali Genel Kurul’da üyelerin desteğini arkasına aldıktan sonra Türkiye’nin en iyi oyuncularını renklerine bağlamak için düğmeye bastı.

Haberin Devamı

Başkan Aziz Yıldırım ilk planda Bursasporlu Sercan Yıldırım, Belçika’nın Standard Liege takımının file bekçisi Sinan Bolat, Kasımpaşalı Yekta ve bonservisi elinde bulunan Antalyasporlu Necati Ateş’in transferini mutlu sona ulaştırmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacak.

YENİ İSİMLER YOLDA

Devre arasında Fransa’nın Toulouse takımına kiralanan Kazım da geri dönecek. Bu oyuncuya bir şans daha verilecek ve yeteneklerinden tam kapasitede yararlanmak için özel takibe alınacak.

Mali Kongre’de “Ne gerekirse yapılacak. Önümüzdeki sezon şampiyonluk yarışı son haftaya kalmayacak” diyen Başkan Aziz Yıldırım, yakın çevresine “Öyle transferler gerçekleştireceğiz ki Türkiye ayağa kalkacak. Hem büyük yıldızları renklerimize bağlayacağız hem de gelecek vaad eden genç isimleri kadromuza katacağız” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Kanarya’nın alternatiflerle dolu bir kadrosunun olması gerektiğini kaydeden Yıldırım, “Galatasaray ve Beşiktaş’ı ezip geçtik; ancak Bursaspor’u hesaplayamadık. Hesabımız son hafta şaştı. Top üç kale direği arasına girmedi. Gerekli dersleri aldık. Taraftar hep gülecek ve bizi affedecek” şeklinde konuştu.

YUSUF DURSUN