Spor Ferdi Kadıoğlu Ada'ya uçuyor

Ferdi Kadıoğlu Ada'ya uçuyor

Paylaş
Ferdi Kadıoğlu Ada'ya uçuyor

İngiltere Premier Lig’de şampiyonluk kovalayan Arsenal, Ferdi’ye kancayı taktı. İngiliz devinin 25 milyon euro civarında bir teklifle Fenerbahçe’nin kapısını çalacağı öğrenildi.

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe’nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu, son dönemde gösterdiği performans sonrası Avrupa devlerini peşine taktı. Avrupa’dan çok sayıda talibi bulunan 24 yaşındaki sol bek için Premier Lig devi Arsenal’in teklif hazırlığında olduğu öğrenildi. Sarılacivertlilerin yıldızı için talep ettiği bonservis bedeli netlik kazandı. Mikel Arteta yönetimindeki Arsenal, Ferdi Kadıoğlu için sezon sonunda resmi transfer teklifi yapma kararı aldı.

BONSERVİSİ 25 MİLYON EURO

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin 24 yaşındaki sol bek için talep ettiği bonservis bedeli de haberin ayrıntılarında yer aldı. Fenerbahçe’nin Ferdi Kadıoğlu’nu 25 milyon euronun altında bir bonservis bedeline bırakmaya niyetinin olmadığı aktarıldı. 24 yaşındaki sol bek bu sezon Fenerbahçe’de 44 müsabakada forma şansı buldu. Ferdi Kadıoğlu bu karşılaşmalarda 3 gol sevinci yaşadı. Milli yıldız takım arkadaşlarına 4 asist yaptı. Ferdi Kadıoğlu’nun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026’da sona erecek. 24 yaşındaki sol bekin güncel piyasa değeri 20 milyon euro. A Milli Futbol Takımı’nda 15 maçta süre alan Ferdi Kadıoğlu, 1 kez rakip fileleri havalandırdı.

KRUNİC SEZON SONUNDA FENERLİ

Fenerbahçe, geçtiğimiz kış transfer döneminde Milan’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Rade Krunic’in zorunlu satın alma opsiyonunu kullanacak. Sarı-lacivertliler, Boşnak orta saha oyuncusu için yaklaşık 3.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Sarı-lacivertliler, orta saha oyuncusunu alırken sözleşmesine küme düşmemeleri halinde zorunlu satın alma opsiyonunu devreye sokacak bir madde koymuşlardı. Bu şartların gerçekleşmesi nedeniyle Krunic, önümüzdeki yıllarda da Fenerbahçe forması giymeye devam edecek.

Haberin Devamı

DERBİ TARİHİ 27 NİSAN

TFF, Trendyol Süper Lig’in 34 ve 35. haftanın programını açıkladı. Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında Ülker Stadı’ndaki karşılaşma 27 Nisan Cumartesi günü saat 19.00’da oynanacak.

ŞAMPİYONLUKLAR KAZANIP GELDİM

Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı. Mosturoğlu, “Görev süremde kulübümüz sayısız şampiyonluklar kazandı. Kulübümüzün gelişiminde, mücadelesinde en etkin organ olarak görev yapacağını, bilgisi ile tecrübesi ile çok önemli rol oynayacağına inanıyorum” dedi.

SAKATLIK DERDİ HERKESTE VAR

İsmail Kartal, takımların yaşadığı sakatlık sorunlarının tüm dünyada olduğuna dikkat çekti. Kartal, “Şu anda takımın yüzde 98’i düzeldi. Bir tek Mert Hakan var. O da 1-2 gün sonra takımla çalışmalara başlar. Liverpool, United, Bayern’e açın bakın. Bu kadar yüksek maç oynayan futbol takımları da bundan yakınıyor. Covid’den sonra futbolcu sakatlıkları yüzde 200 daha fazla artmış. İsmail hocanın antrenmanları ağır diyebilirler ama Liverpool, Bayern Münih... Onların cevabını kim verecek. Açın bakın onların kaç oyuncusu sakatlanmış. Bu kadar maç oynamak kolay şeyler değil. Bu ayrı bir konu. Sadece ben değil dünyanın en iyi teknik adamları bundan muzdarip” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı