Spor Fernando Santos neşteri vuruyor

Fernando Santos neşteri vuruyor

Paylaş
Fernando Santos neşteri vuruyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Konyaspor maçında 11’i değiştiriyor. Santos, savunmanın stoper ikilisini Colley ve Worral ile oluşturacak.

Worral, sol stoperde görev alacak. Necip Uysal da kulübeye çekilecek. 6 numara bölgesine Al Musrati’yi kalıcı olarak monte edecek olan Santos, Kayserispor deplasmanında kanatta şans verdiği Muci’yi gerçek mevkisi olan 10 numara bölgesine yerleştirecek. Kayseri’de performansıyla eleştirilen Amartey de kulübede olacak.

Haberin Devamı

AL MUSRATİ’NİN YERİNE ONANA

Al Musrati’nin Beşiktaş’a transfer olmasının ardından ön libero mevkisi için arayışlara giren Braga, siyah-beyazlıların Marsilya’ya kiraladığı Jean Onana’yı gündemine aldı. Portekiz kulübü, önümüzdeki günlerde Beşiktaş’a teklifini iletecek.

ZAMANI DEĞİLDİ

Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, Beşiktaş ile yaptığı görüşmelerin neden olumsuz sonuçlandığını açıkladı. “Beşiktaş’tan teklif aldım” diyen van Bronckhorst, “Kulüple ve bulunacağınız pozisyonla ilgili her şeyi araştırmaya başlıyorsunuz. En sonunda da bu işin içinde olup olmak istemediğinize karar verirsiniz. Benim için zamanı değildi” dedi.