Spor Filmi başa saralım!

Filmi başa saralım!

Paylaş
Filmi başa saralım!

Lige iç sahada 5’te 5 yaparak başlayan Fenerbahçe, bu sezon 5 maçta puan kaybederken bunların 4’ünü evinde yaşadı. Teknik patron İsmail Kartal, taraftar baskısına maruz kalmamak için sezon başı olduğu gibi Kadıköy’de erken bulunacak gollerle işi bitirmeyi planlıyor.

Cumartesi günü ligde Kasımpaşa’yı konuk edecek olan Fenerbahçe’de Kadıköy alarmı verildi. Bu sezon deplasmanda sadece bir beraberlik alıp tüm maçlarını kazanan sarı-lacivertliler, evinde 4 maçta 9 puan kaybetmişti. İç sahada 5’te 5 ile lige başlayan Kanarya, özellikle ilk yarılarda çok etkili bir performans sergilemişti. 5 maçlık seride toplam 18 gol atan Fenerbahçe, bunların 10’unu ilk devrelerde bulmuştu.

Haberin Devamı

Erken gelen goller taraftarı coşturmuş, rüzgarı arkasına alan sarı-lacivertliler, futboluyla rakiplerini adeta boğmuştu. Ancak ilerleyen dönemde taraftarın itici gücü, yerini baskıya bıraktı. İç sahada puan kaybı yaşanan 4 maçta Fener, ilk yarılarda sadece 1 gol atabildi. Taraftarın gol beklentisi, takımda panik havasına neden oldu. Teknik patron İsmail Kartal, bu baskıyı kırabilmek için tüm planlarını erken gol üzerine yapıyor. Deneyimli hoca, takımla yaptığı toplantılarda, “Sezon başında olduğu gibi erken gollerle işi bitirelim. Aynı baskılı futbolu yeniden oynamalıyız. Ligin kalan bölümünde evimizde kayıp istemiyorum” ifadelerini kullandı.

FRED MÜJDESİ

Fred’den gelen güzel haber, sarı-lacivertli camianın yüzünü güldürdü. Brezilyalı orta sahanın dün çekilen MR’ında kas yırtığının tamamen iyileştiği belirlenirken tendonundaki yırtığın ise oldukça azaldığı görüldü. 30 yaşındaki futbolcu, tam iyileşmese de tüm bulgular minimum seviyeye indi. Kasımpaşa maçında ilk 11’de olması beklenmeyen Fred’in yedek soyunup gidişata göre oyuna dahil olabileceği öğrenildi.

Haberin Devamı

OSAYİ’YE KAVUŞUYOR

Mert’in sakatlığı nedeniyle Rize deplasmanında sağ bekte Ferdi’yi oynatan İsmail Kartal, Osayi’nin dönüşüyle rahatladı. Nijerya formasıyla Afrika Kupası’nda mücadele eden 26 yaşındaki futbolcu, takıma dönmeye hazır. Tecrübeli teknik adam, her ne kadar Mert’in performansından memnun olsa da ilk göz ağrısı Osayi’yi 11’e monte etmeyi planlıyor.

HELE BAKIN KİM GELMİŞ

Sarı-lacivertliler, Fred’in dönüşünü sosyal medya hesabından müjdeledi. Yapılan paylaşımda dünkü idmanda yer alan yıldız futbolcunun görseline yer verilirken “Hele bakın kim gelmiş” ifadesi kullanıldı.

SZYMANSKİ İKİLEMİ

Fenerbahçe’de Szymanski’nin formsuzluğu can sıkıyor. İsmail Kartal, son dönemde düşüş yaşayan Polonyalı futbolcu için artık ikilem yaşıyor. Sezon başından beri takımın vazgeçilmezi olan yıldız oyuncunun kesik yemesi gündemde.