SporFırtına gibi golcü Adama Traore

Fırtına gibi golcü Adama Traore

Paylaş
Fırtına gibi golcü Adama Traore

Sezon bitmeden gelecek sezonun kadrosunu oluşturmaya başlayan Trabzonspor, Fulham’dan Adama Traore’yi almak için harekete geçti.

Glasgow Ranges’tan Barisic ve Lundstram, Gaziantep’te kiralık olan Dragus ile prensipte anlaşan Fırtına, Mali asıllı İspanyol forvet Traore’yi de Pepe’nin yerine düşünüyor. İspanya Milli Takımı’nda 8 kez forma giyen 28 yaşındaki Traore, güçlü fiziği ve olağanüstü hızıyla tanınıyor. Her iki kanatta da oynayabilen Traore bu sezon 1 gol, 2 asist ile oynadı. Fulham, 1 yıllık opsiyonu kullanmazsa Trabzon, Traore’yi bonservis bedelsiz alabilecek.

Haberin Devamı

UĞURCAN’I İSTEYEN VAR

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, “Şu an için resmi teklif olmasa da, bazı kulüplerin Uğurcan için bizimle bağlantıya geçtikleri doğrudur” dedi. Başkan Doğan, Uğurcan’a, Avrupa’dan teklif gelirse kolaylık sözü verdiklerini hatırlattı, “İlgi var, bağlantıya geçen var ama henüz resmi teklif yok. Teklif geldikten sonra konuşmak daha doğru” ifadesini kullandı.

FİNAL OLİMPİYAT’TA

Ziraat Türkiye Kupası finali 23 Mayıs’ta Beşiktaş ile Trabzon arasında oynanacak. Beşiktaş ve Trabzonspor başkanları Hasan Arat ile Ertuğrul Doğan, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yarın bir araya gelecek. İki takımın da İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nı istediği, kararın da bu yönde çıkacağı belirtiliyor.

Haberin Devamı

KUPAYI ALACAĞIZ LİGDE 3. OLACAĞIZ

Trabzonspor Olağan Divan Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Başkan Ertuğrul Doğan, sponsorluk görüşmeleri için yurt dışında olduğundan toplantıya katılamadı. Divan Kurulu Başkanı Mahmut Ören, “Hedefimiz Türkiye Kupası ve lig üçüncülüğüdür. Bunları başaracağız” dedi.

BORÇ 4.5 MİLYAR TL

Kurulda Trabzonspor’un borcunun 31 Mart 2024 itibarıyla 4 milyar 486 milyon lira olduğu belirtildi. Denetim Kurulu Başkanı İsmail Keskin, kulüp ve bağlı şirketlerin gelirlerinin 1.3 milyar, giderlerin 1.6 milyar lira olduğunu açıkladı.