Spor Fırtına seriye bağladı

Fırtına seriye bağladı

Paylaş
Fırtına seriye bağladı

Trabzonspor geçen hafta 4 maçlık mağlubiyet serisine Hatay galibiyeti ile son vermişti. Fırtına dün de deplasmanda Pendik’i Trezeguet ve Enis Destan’ın golleriyle devirdi.

Trabzonspor, İstanbul’da Pendikspor’u ikinci yarıda Trezeguet ve Enis Destan’ın golleriyle yendi: 0-2. Maçın ilk heyecanı 28’de yaşandı. Hakem Halil Umut Meler, Meunier’in topa elle müdahale ettiğini gerekçe göstererek penaltı kararı verdi. VAR’dan gelen uyarı üzerine karar değişti. 30’da Visca’nın ceza sahası içi sağ çaprazdan yaptığı vuruşta top uzak köşeden dışarı gitti. 36’da Meunier’in pasında topla buluşan Bardhi’nin vuruşunda kaleci Erdem başarılıydı.

Haberin Devamı

GOLLER İKİNCİ YARIDA

49’da Berat’ın vuruşu Erdem’de kaldı. 57’de Sequeira’nın sol taraftan kullandığı serbest vuruşta Alpaslan’ın kafa vuruşunda top auta gitti. 75’te Visca’nın sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunda Berat’a çarptıktan sonra boşta kalan topu kale önünde Trezeguet tamamladı: 0-1. Skoru, 80’de Meunier’in sağ taftan ortasında Enis Destan’ın kafa vuruşu belirledi: 0-2.

TARAFTAR İKİNCİ YARIYI BEĞENMİŞTİR

Trabzonspor’da Teknik Direktör Abdullah Avcı, “Fernandez, Mendy ve Benkovic serumlu ve hastaydılar. Fernandez’in sakatlığı vardı. İkinci yarı itibariyle tam istediğimiz gibi oyunu domine ettik. Çok iyi bir galibiyet bence. Burası zor” dedi. Avcı, “Takıma dönen oyuncular yavaş yavaş adapte olacak. Sanırım taraftarımız ikinci yarıdan memnun kalmıştır. İyi bir takımız. Umarım kazanarak devam ederiz” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı