Spor Forma sizin beyler

Forma sizin beyler

Paylaş
Forma sizin beyler

Fenerbahçe bugün kupada Ankaragücü ile karşı karşıya geliyor. İsmail Kartal, büyük bir rotasyona imza atacak. Kartal forma vereceği oyunculara, “İşte size şans, kendinizi gösterin. O formanın hakkını verin” uyarısı yaptı.

Ligde şampiyonluk yarışının kızıştığı bu dönemde, gözler Ziraat Türkiye Kupası’na çevrildi. Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında başkentte Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Teknik direktör İsmail Kartal, kupa maçında ideal kadrosunun neredeyse tamamını değiştirecek. Önceliği lig şampiyonluğuna veren Kartal, “İşte size şans, forma sizin. Çıkın ve kendinizi gösterin, o formanın hakkını verin” uyarısı yaptı.

Haberin Devamı

HAMLE OYUNCUSU OSAYİ OLACAK

Sakatlanan İrfan Can Kahveci, tedavisi süren King, maç eksiği olan Fred kadroda yok. İsmail Kartal, bu sezon fazla şans vermediği İrfan Can Eğribayat’a kaleyi teslim edecek. Çağlar’ı kadroya almayan Kartal’ın, stoperde Bonucci-Serdar Aziz ikilisini tercih edeceği, forvette formayı Batshuayi ile Serdar Dursun’a vereceği belirtiliyor. Ağrıları nedeniyle Kasımpaşa maçını tribünden izleyen Osayi ise hamle oyuncusu olarak kulübede yer alacak.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Fenerbahçe, Ankaragücü maçının hazırlıklarını tamamladı. İsmail Kartal yönetiminde taktik ağırlıklı çalışma yaklaşık 1.5 saat sürdü. Kartal özellikle gol çalışmasına ağırlık verdi. Tek maç üzerinden oynanacak maçta normal süre eşitlikle biterse uzatmara geçilecek. Yine eşitlik olursa yarı finale çıkan takımı penaltılar belirleyecek.

Haberin Devamı

ÇOK KUPA ALACAĞIZ

Fenerbahçe’yi son Kasımpaşa lig maçında zafere taşıyan penaltı golünü atan Mich Batshuayi bugün de gol umudu olarak sahada olacak. Ligde 19 maçta 7 golü olan Belçikalı forvetin kupada 2 maçta 6 golü var. Batshuayi, “Bu sezon Fenerbahçe ile kupalar kazanacağız, bunda benim de katkım olacak” diye konuşuyor.