Spor Futbolda öncelik sürattir

Futbolda öncelik sürattir

Paylaş
Futbolda öncelik sürattir

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Sürat Kargo ile yapılan sponsorluk anlaşmasında, “EURO 2024’te en iyisini yapacağız” sözü verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu ile Sürat Kargo arasında Riva’da yeni sponsorluk sözleşmesi imzalandı. Sürat Kargo, Kadın Milli Takım’dan sonra 2 yıl boyunca Erkek Milli Takım’ın da sponsoru oldu. Törende konuşan teknik direktör Vincenzo Montella, “Duyulan güven için teşekkür ediyor, en iyisini yapacağımızı biliyoruz. Futbolda öncelik hız ve sürattir, şampiyonaya son derece hazırız” diye konuştu.

Haberin Devamı

EN GENÇ TAKIMIZ

Şampiyonanın yaklaşması nedeniyle heyecanlı olduklarını da belirten İtalyan teknik adam, “Almanya’da çok destek bulacağımızı biliyoruz. Kendimizi iyi hazırladık. Genç bir takımız. Katılan takımlar arasında en genciyiz. Gençler sahada olduğu zaman baskısız, neşeli, keyifli oyun oynatmak önemlidir, tabii ki sorumlulukla dahilinde. Bize duyulan güven için bir kez daha çok teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.

2032’DE ŞAMPİYONUZ

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, destekleri için Sürat Kargo yöneticilerine teşekkür ederken, “Almanya’da yapılacak EURO 2024’te ikinci ev sahibi olacağız. Başarılı olacağımıza inancımız tam. 2032’de İtalya ile ortaklaşa düzenleyeceğimiz turnuvada Avrupa Şampiyonu olmanın temellerini de attık” dedi.

Haberin Devamı

MESUT ÖZİL’DEN BÜYÜKEKŞİ’YE ZİYARET

Almanya Millî Takımı’nın Türk asıllı eski futbolcusu Mesut Özil, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi makamında ziyaret etti. Özil, 14 Haziran-14 Temmuz arasında düzenlenecek EURO 2024 için A Milli Takım’a başarı diledi.