Spor "Galatasaray bir koalisyona karşı"

"Galatasaray bir koalisyona karşı"

Paylaş
"Galatasaray bir koalisyona karşı"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşmasında gündeme dair açıklamalar yaptı. Özbek, “Abilerimizin Çanakkale’de şehit düştükleri dönem gibi biz de bir koalisyona karşı savaşıyoruz” dedi.

Galatasaray’ın imzaladığı sponsorluk anlaşması sırasında başkan Dursun Özbek önemli açıklamalar yaptı. Başkan Özbek, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin istifa etmesi gerektiğini yinelerken, başta Fenerbahçe olmak üzere rakiplerine sataştı. Başkan Özbek, “Galatasaray bir koalisyona karşı savaşıyor. İsim açıklamaya gerek yok. Aynı abilerimizin Çanakkale’de şehit düştükleri dönem gibi. Bir koalisyon güçleri var” dedi.

Haberin Devamı

FENER’E ŞİKE VURGUSU

“Google’a ananas deyin, şike deyin, halı sahada dostluk maçları deyin bir girin bakın ne çıkıyor karşınıza” diyerek Fenerbahçe’yi hedef alan Başkan Özbek şunları söyledi: “Sponsorluk gelirimizde Galatasaray tarihindeki en büyük seviyeye ulaştık. 50 milyon euroluk hedefimizi de geçmiş bulunuyoruz. Naklen yayın gelirleri maalesef çok alt seviyede kaldı. Urfa’daki stadın yarı otomatik ofsayt sistemine uygun olmadığı gündemde. Federasyonun seçimidir, uyarız.”

ICARDI KONUSU KOMİK

Başkan Özbek, Icardi’nin cezasıyla ilgili şöyle konuştu: “Düşünün ki biz akşam saatlerinde bir maça çıkacağız. Taktik çalışmalar Icardi tedbirsiz sevk edildiği için onunla yapılıyor ve otobüse biniliyor. Otobüste Icardi’nin ceza aldığını öğreniyorsunuz. Böyle bir şey olabilir mi?”

Haberin Devamı

SEYİRCİ GİDİYOR

İl Spor Güvenlik Kurulu, pazar günü Tüpraş Stadı’nda oynanacak Beşiktaş maçına Galatasaray seyircisinin gitmesine onay verdi. Stada 1914 sarı-kırmızılı taraftar alınacak.