Spor Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman? Derbi saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman? Derbi saat kaçta, hangi kanalda?

Paylaş
Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman? Derbi saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Toto Süper Lig'in 11. haftası muhteşem bir derbiye ev sahipliği yapacak. Galatasaray kendi evinde Fenerbahçe'yi konuk edecek. Dünya derbileri arasında yer alan bu muhteşem karşılaşmayı kaçırmak istemeyen her iki takım taraftarı da "Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman?" sorusunu sormaya başladı.

Süper Toto Süper Lig'in 11. haftasında 3. sırada yer alan Galatasaray, Türk Telekom Arena'da lige çok kötü başlayan ve 15. sırada yer alan Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Son Yeni Malatyaspor yenilgisinin ardından Galatasaray'ın ezeli rakibi karşısında nasıl bir performans sergileyeceği merak edilirken Phillip Cocu'nun gönderilmesinin ardından Fenerbahçe'nin karşılaşmaya kiminle ve hangi stratejiyle çıkıcağı sabırszılıkla bekleniyor.

Haberin Devamı

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray Fenerbahçe maçı 2 Ekim Cuma akşamı saat 21.00'de oynanacak. Karşılaşma beIN SPORTS 1 kanalından naklen yayınlanacak.

GALATASARAY'DA SON DURUM

Galatasaray, 2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 11. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti. Belhanda ve Linnes idmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Galatasaray'da derbi hazırlıkları bugün yapılan antrenmanla devam etti. Sarı-Kırmızılı takımda Belhanda ve Linnes idmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. İki futbolcu derbide forma giyebilecek.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen idmanda son lig maçında tam süre alan oyuncular, kendi nabız aralıklarına göre aerob koşu yaptıktan sonra soğuma hareketleriyle çalışmalarını tamamladı. Diğer oyuncular ise antrenmana dinamik ısınmayla başladı. Daha sonra interval koşular gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Haberin Devamı

Younes Belhanda ve Martin Linnes, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Serdar Aziz, Eren Derdiyok, Henry Onyekuru ve Sofiane Feghouli, takımla beraber ısınma bölümünde yer aldıktan sonra kondisyonerler eşliğinde sahada özel bir çalışma yaptı.

Fernando Reges, tedavisinin ardından salonda fizyoterapistler eşliğinde çalıştı. Yuto Nagatomo, üç gün önce pnömotoraks (akciğer sönmesi) nedeniyle operasyon geçirdikten sonra, bugün solunum egzersizleri planlanarak hastaneden taburcu oldu.

Galatasaray, Fenerbahçe karşılaşmasının hazırlıklarını yarın saat 11.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.

FENERBAHÇE'DE SON DURUM

Fenerbahçe'de Cocu'nun görevine son verilmesinin ardından Samandıra'da seferberlik ilan edildi. Sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç, dün öğlen saat 12.00'de tesislerde bir toplantı yaptı. Toplantıda Sportif Direktör Comolli, eski teknik direktör Cocu'nun yardımcıları Koeman, Van der Weerden ve futbolcular hazır bulundu. Koç, teknik direktör Cocu ile yollarını ayırdıklarını belirtirken "Cocu ile daha fazla devam edemeyeceğimizi belirterek yolları ayırdık. Ancak bu tabloda sadece onun değil sizin de sorumluluğunuz var. Büyük takım gibi mücadele etmiyorsunuz. Önümüzde derbi maçı var. Artık Fenerbahçe formasına yakışan oyunu ortaya koymanın zamanı geldi" dedi. Futbolculardan kendilerine çeki düzen vermelerini isteyen Başkan Koç, "Fenerbahçe camiası mutsuz. Bu mutsuzluğu bitirmek sizin elinizde. Galatasaray maçını kazanın, en azından yeni bir başlangıç olacağını bize ve taraftara gösterin. İnsanlar size inanmak istiyor, her maç 45 bin kişi sizi destekliyor. Bu desteğin karşılığını verin" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

COMOLLİ'DEN DETAYLI RAPOR İSTEDİ

Başkan Ali Koç, Damien Comolli ile özel bir konuşma gerçekleştirdi. Fransız sportif direktörden takımın durumuyla ilgili detaylı bir rapor isteyen Koç, mevcut durumda herkesin sorumluluğunun bulunduğunu ifade ederek Comolli'den de elini taşın altına koymasını istedi. Görüşme sonrası Comolli'nin hayli moralsiz olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı