Spor Galatasaray'da Zaha'dan Okan Buruk'un eleştirisine paylaşımlı yanıt

Galatasaray'da Zaha'dan Okan Buruk'un eleştirisine paylaşımlı yanıt

Paylaş
Galatasaray'da Zaha'dan Okan Buruk'un eleştirisine paylaşımlı yanıt

Galatasaray’da son dönemde yedek kalan Fildişi Sahilli oyuncu, sonradan oyuna girip katkı veremediği için Teknik Direktör Okan Buruk tarafından eleştirilmişti. Zaha, dün bir mesaj yayınladı.

Cimbom’da daha önce Bafetimbi Gomis ile Teknik Direktör Okan Buruk arasında yaşanan “yedek kalma” tartışmasının bu kez Zaha ile gerçekleştiği ifade edildi.

Haberin Devamı

OKAN BURUK: DAHA İYİSİNİ YAPTIĞI ZAMAN FORMAYI ALACAK

Buruk, Antalyaspor maçının ardından oyuncusuyla ilgili konuşmuş, “Zaha’dan beklentimiz yüksek. O da oynamak istiyor. Kendisini anlıyorum. İlk 11 başladığında daha iyi olacağını düşünüyor. Sonradan oyuna girdiği maçlarda beklentilerimizi karşılamadı. Kendisini daha iyi hissettiğini söylüyor ama burada bir yarış var. Yarışacak, formayı almak için bundan daha iyisini yapacak. Daha iyisini yaptığı zaman da formayı alacak” demişti.

ZAHA: TANRI BENİM SAVAŞIMI VERİR

Fildişi Sahilli oyuncunun dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, akıllara Okan Buruk’un açıklamalarını getirdi. Wilfried Zaha, “Bu saygısızlık karşısında gülmekten kendimi alamıyorum. Ama Tanrı benim savaşımı verir, ben değil” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Bafetimbi Gomis de fazla süre bulamadığı için Okan Buruk ile arasında bir tartışma yaşanmış, Fransız oyuncu ayrılma kararı almıştı. Ancak Gomis daha sonra ikna edildi ve ligi bitirdi.