Spor Galatasaray'ın yeni transferi Wilfried Zaha, kulüp satın aldı

Galatasaray'ın yeni transferi Wilfried Zaha, kulüp satın aldı

Paylaş
Galatasaray'ın yeni transferi Wilfried Zaha, kulüp satın aldı

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'ın flaş transferlerinden Wilfried Zaha ülkesi Fildişi Sahili'nde kulüp satın aldı.

Bu sezon yaptığı transferlerle adından söz ettiren Galatasaray, Icardi, Wilfried Zaha, Kerem Demirbay, Cedric Bakambu, Angelino, Halil Dervişoğlu, Günay Güvenç, Sirachan Nas ve son olarak Tete'yi kadrosuna katmıştı.

Haberin Devamı

Sezonun en bomba transferlerinden biri olan Zaha, bedelsiz olarak Galatsaray'a imza atmıştı. Sarı kırmızıların Wilfried Zaha için KAP' yaptığı açıklamalada; 'Profesyonel futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha ile transferi konusunda 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya net 2.330.000 Euro tutarında imza ücreti ve her bir futbol sezonu için net 4.350.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.' denilmişti.

Avrupa'da büyük ses getiren transferde Wilfried Zaha'dan flaş bir hamle geldi.

The Sun'da yer alan habere göre; Fildişi Sahilli oyuncu 50 milyon sterlinlik servetinin bir kısmıyla kendine kulüp satın aldı.

Zaha, ülkesinde faaliyet gösteren 4. Lig takımı Espoir Club D'Abengourou'yu satın alarak oradaki genç oyunculara yeni fırsatlar sağlamak istiyor. Yıldız oyuncu daha önce yaptığı açıklamada, "Ülkeme nasıl yardımcı olabilirim diye düşünüyordum. Kardeşim, futbol satın alma fikrini verdiğinde beni izleyen ve aynı fırsatı isteyen çocukları düşünerek kabul ettim. Orada oynamak isteyen çok fazla çocuk olmasına rağmen fırsat bulamıyorlar." ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Crystal Palace ile sözleşmesi bittikten sonra boşa çıkan tecrübeli oyuncu bedelsiz bir şekilde Galatasaray'a imza attı.