Spor Galatasaraylı Marcao'ya İspanya'dan dev talip!

Galatasaraylı Marcao'ya İspanya'dan dev talip!

Paylaş
Galatasaraylı Marcao'ya İspanya'dan dev talip!

Galatasaray'da forma giyen defans oyuncusu Marcao ile ilgili transfer iddiaları sürüyor. Gelişmeyi İtalyan gazeteci Fabrizio Romano duyurdu.

Geride bıraktığımız sezonu hayal kırıklığı ile tamamlayan Galatasaray'da forma giyen Marcao ile ilgili transfer iddiaları devam ediyor. Brezilyalı futbolcunun yeni adresinin İspanya Ligi olabileceği öne sürüldü.

Haberin Devamı

SEVILLA, MARCAO'YU GÜNDEMİNE ALDI

Ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun iddiasına göre; Sevilla, İngiltere Premier League ekibi Aston Villa'ya sattığı stoper Diego Carlos'un yerine alternatif isimlere yöneldi. Sevilla, Galatasaray'da başarılı performans sergileyen Marcao'yu gündemine aldı.

MARCAO'NUN GÜNCEL TRANSFER PİYASASI

Bu sezon ismi birçok kez transfer söylentilerine karışan Brezilyalı stoper, bu sezon sarı kırmızılı takım ile toplam 39 maça çıktı ve 1 gol 1 asistlik performans sergiledi. Transfermarkt verilerine göre; Marcao'ya 14 milyon Euro değer biçiliyor.

GALATASARAY İLE SÖZLEŞMESİ NE ZAMAN BİTECEK?

Hatırlanacağı üzere Galatasaray, Marcao ile yeni sözleşme imzalamıştı. Buna göre; Marcao, 2023-24 sezonu sonuna kadar sarı-kırmızılı kulübün futbolcusu durumunda. Marcao, 2022-23 sezonunda yıllık 1.3 milyon Euro sabit transfer ücreti kazanacak. 2023-24 sezonunda ise futbolcunun yıllık kazancı 1.4 milyon Euro'ya yükselecek.

Haberin Devamı