Spor Gol yemez Kartal

Gol yemez Kartal

Paylaş
Gol yemez Kartal

Ligde üst üste 2 galibiyetle vites yükselten Beşiktaş’ın savunması rakiplere geçit vermiyor. Teknik direktör Fernando Santos’un göreve gelişiyle birlikte takım savunmasındaki aksaklıklar onarıldı. Siyah-beyazlılar, son 4 maçında gol yemedi ve aldığı 3 galibiyeti de 2-0’lık skorlarla elde etti.

3-0’lık Karagümrük galibiyetiyle göreve başlayan Portekizli hoca, ardından Pendikspor’a 4-0’la boyun eğmişti. Kartal, sonrasındaki 6 lig maçında sadece Sivas’tan 1 gol yiyip 5 karşılaşmada ise kalesini kapattı. Beşiktaş’ın gol yememe özelliği Galatasaray derbisi öncesi camiayı memnun etti. İstanbulspor maçının ardından temkinli ifadeler kullanan teknik direktör Santos, taşların yavaş yavaş oturduğunu belirtip “Yine de eksiklerimiz var. Birkaç haftaya hatalarımızı minimuma indirip daha güçlü bir hale geleceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı

SEMİH, BÜYÜK REKORLAR KIRAR

Kartal’ın parlayan yıldızı Semih Kılıçsoy, İstanbulspor maçında attığı golle yine mest etti. Alman devlerinin temsilcilerinin tribünden Semih’i izlediği ortaya çıktı. Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, “Bu performansıyla mutlaka milli takıma gitmesini bekliyoruz. Semih her zaman golü düşünen bir oyuncu. Performansı veya olası transferiyle gelmiş geçmiş en büyük rekoru kıracak. Onu mümkün olduğu kadar çok Beşiktaş’ta tutmak istiyoruz” dedi.

KUPA MESAİSİ

Siyah-beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde yarın oynayacağı Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı. Santos, İstanbulspor maçında forma giyen isimleri dinlendirirken antrenmanı taktik çalışmasıyla noktaladı.

Haberin Devamı