Spor Gole en fazla katkı Icardi ve Thiam'dan

Gole en fazla katkı Icardi ve Thiam'dan

Paylaş
Gole en fazla katkı Icardi ve Thiam'dan

Süper Lig'de bir yandan şampiyonluk mücadelesi verilirken bir yandan da gol krallığı yarışı var. Edin Dzeko bu alanda zirvede yer alsa da gole direkt katkı verme konusunda ilk sıra Mauro Icardi'nin.

 

Burak Özdemir / Posta.com.tr Süper Lig'de Galatasaray ve Fenerbahçe arasında şampiyonluk mücadelesi sürerken gol krallığı yarışında da amansız bir mücadele var. Fenerbahçe'nin Boşnak yıldızı Edin Dzeko, 18 golle zirvede yer alırken onu 15 golle Mauro Icardi takip ediyor. 

Haberin Devamı

ANADOLU'NUN DİKKAT ÇEKEN GOLCÜLERİ 

Yalnız bu sezon geçen yıllara göre bir fark var. Anadolu ekiplerinin de golcüleri öne çıkmayı başardı. PEndikspor'un devre arasında Kayserispor'dan transfer ettiği Mame Thiam toplamda 15 gole ulaştı. 

Sivasspor'dan Rey Manaj da yine 15 golle gol krallığı yarışında yer alan isimlerden biri. 

Dikkat çeken sezonun diğer golcüleri arasında 13 golle Başakşehir FK'dan Krzysztof Piatek yer alıyor. Antalyaspor'un Polonyalı golcüsü Adam Buksa da dikkat çeken isimlerden biri. 

ÜÇ İSİM GERİDEN TAKİP EDİYOR 

Forvet oyuncuları arasında bu isimleri takip eden üç golcü daha var. Konyaspor'un 11 gollü forveti Sokol Cikalleshi, Kasımpaşa'dan 10 gollü Nuno Da Costa ve Gaziantep FK'nın Rumen ismi Denis Draguş. 

Haberin Devamı

GOLE EN FAZLA KATKI ICARDI'DEN 

Süper Lig'de gol krallığı yarışında Edin Dzeko zirvede yer alsa da gole direkt katkı verme konusunda ilk sırada Mauro Icardi ve Mame Thiam var. 

İki oyuncu da 15 gol ve yedi asistle takımlarının Süpe Lig'de attığı 22 gole direkt katkı verdi. Edin Dzeko ise 18 gol ve üç asistle 21 gole katkı sağladı.