Spor Hakim Ziyech'i göreceksiniz

Hakim Ziyech'i göreceksiniz

Paylaş
Hakim Ziyech'i göreceksiniz

Galatasaray’da 15 maça çıktığı için sözleşmesi otomatik olarak uzayan Hakim Ziyech, “Kafamdaki soru işaretleri bitti. Artık kendimi futbola vereceğim, şampiyonlukta pay sahibi olacağım” dedi.

Chelsea’den bir yıl için kiralanan, form düşüklüğü ve sakatlık nedeniyle bekleneni veremeyen Hakim Ziyech son maçlarda performansını artırdı. 15 maçlık sözleşme şartı yerine geldiği için bir yıl daha Galatasaray’da kalacak olan 31 yaşındaki Faslı yıldız, “Gerçek Hakim’i göreceksiniz. Şampiyon olacağız ve bunda benim de büyük katkım bulunacak. Galatasaray’da mutluyum, taraftar beni, ben taraftarı seviyorum. Hatay maçıyla yükselişim başlayacak” diye konuştu.

Haberin Devamı

1.5 MİLYON İMZA PARASI

Yeni sözleşme şartlarında, “Diz sakatlığı yaşamazsa” maddesinin olduğu da öğrenildi. Hakim’in 2024-2025 sezonu için net 2 milyon 850 bin euro alacağı, gelecek sezon da 15 maçı geçmesi halinde sözleşmesinin bir yıl daha uzayacağı belirtiliyor. Galatasaray, bonservis için Chelsea’ye ücret ödemeyecek. Hakim Ziyech’e ise imza parası olarak 1.5 milyon euro ayrıca verilecek.

90 DAKİKASI YOK

Hakim Ziyech, Galatasaray’da ligde 11 maça çıktı, 2 gol atıp, 2 asist yaptı. Faslı oyuncunun Şampiyonlar Ligi’nde de 5 maçta 2 golü, 1 asisti bulunuyor. Hakim bu 16 maçta hiç 90 dakika forma giyemedi.

HATAY HAZIRLIĞI BAŞLADI

Galatasaray, Hatay maçının hazırlıklarına başladı. Milli oyunculardan yoksun çalışan Cim Bom’da teknik direktör Okan Buruk, genç futbolcularla özel olarak ilgilendi. İdman dayanıklılık ve güç çalışması olarak gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

ZORLU NİSAN

Galatasaray’ın nisan ayı da zorlu geçecek. Cim Bom 2 Nisan’da ligde Hatay, 7 Nisan’da Süper Kupa’da Fenerbahçe ile karşılaşacak. 14 Nisan’da ligde Alanya deplasmanı, 21 Nisan’da Pendik ve 28 Nisan’daki Adana Demirspor deplasmanı da şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyor.

SAĞ KANADA DARİO OSORİO

Cim Bom’un scout ekibi, FC Midtjylland takımında forma giyen Şilili sağ kanat oyuncusu Dario Osorio’yu takibe aldı. 20 yaşındaki Osorio sezon başında 5.2 milyon euro bonservis ile UD Chile takımında Danimarka ekibine transfer olmuştu. Osorio’nun piyasa değeri 5 milyon euro.

14 MAÇTA 5 GOL ATTI

Scout ekibi Arnavutluk ile oynanan ve 3-0 kazanılan maçta 87 dakika sahada kalan Osoiro’yu beğendi. Ekip, 26 Mart’taki Fransa maçında bir kez daha Osorio’yu izleyecek. Bu sezon 14 maçta 5 gol attı. Osorio bu sezon Midtjylland formasıyla 14 maça çıktı, 5 gol attı.