Spor Haydi Fener sahne senin

Haydi Fener sahne senin

Paylaş
Haydi Fener sahne senin

Fenerbahçe için Konferans Ligi’nde bugün mesai vakti. Avrupa’da yoluna devam eden tek Türk takımı olan sarılacivertliler, çeyrek final ilk maçında Olympiakos ile deplasmanda karşılaşacak. Kanarya, 18 Nisan’daki rövanş öncesi avantajlı skor elde etmek için sahaya çıkacak.

Avrupa’da yoluna devam eden tek Türk takımı olan Fenerbahçe için bugün Konferans Ligi’nde mesai vakti. Sarı-lacivertliler, çeyrek final ilk maçında Olympiakos’a konuk olacak. Saat 19.45’te başlayacak ve Exxen’den naklen yayınlanacak mücadeleyi İsviçreli hakem Sandro Scharer yönetecek. Temsilcimiz, Yunan ekibi karşısında 18 Nisan’da Kadıköy’de oynanacak rövanş öncesi avantajlı skor elde etmek için sahaya çıkacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de sakatlıkları bulunan King ile Mert Hakan, zorlu mücadelede forma giyemeyecek. Batshuayi’nin durumu ise maç saatinde belli olacak. Kanarya’da ayrıca isimleri UEFA listesine yazılmayan Mert, Serdar Aziz ve Serdar Dursun da Olympiakos deplasmanında olmayacak. Fenerbahçe, Avrupa futbolunun 3 numaralı organizasyonunda 17. maçını oynayacak. Sarı-lacivertliler, daha önce yaptığı 16 maçta 11 galibiyet ve 5 yenilgi yaşadı. Söz konusu müsabakalarda 41 gol atan Fenerbahçe, 20 gole engel olamadı.

DJİKU YETİŞMEDİ

Fenerbahçe’de sakatlığı bulunan Djiku, Yunanistan’a götürülen kafileye dahil edilmedi. Teknik direktör İsmail Kartal’ın, Olympiakos karşısında stoper tandemini Becao ile Oosterwolde’den oluşturması bekleniyor. King ile Mert Hakan da kadroda yok. Fred, İsmail ve Batshuayi ise takımla birlikte kafilede yer aldı.

Haberin Devamı

SAVUNMA YAPMAYACAĞIZ

İsmail Kartal, dün düzenlediği basın toplantısında hücum futbolunun sinyalini verdi. Olympiakos’un iç sahada zaman zaman sıkıntı yaşadığını dile getiren tecrübeli hoca, bu durumu avantaja çevirmeye çalışacaklarını söyledi. Kartal, “Bu turdan itibaren artık kolay rakip yok. Analizlerimizi yaptık, dersimize iyi çalıştık. Buraya savunma yapmaya gelmedik. Kazanmak için sahaya çıkacağız. Avrupa’da şampiyonluk hedefliyoruz. Bunu başaracak kaliteye sahibiz. Oyuncularıma güveniyorum. Türk halkına ikinci bir bayram yaşatmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

CARMO-RETSOS YUMUŞAK KARNI!

Yunan ekibinin stoperleri Carmo ile Retsos, takımın yumuşak karnı durumunda. İki oyuncu da hayli ağır görüntüleri ile dikkat çekiyor. Sarı-lacivertliler, stoperlerin arkasına atılacak toplarla pozisyon üretmeye çalışacak. Bu iki futbolcu karşısında Szymanski’nin göstereceği performans maçın kaderini belirleyebilir.

PODENCE CEZALI

Olympiakos’ta takımın en önemli isimlerinden biri olan Daniel Podence, bugün cezası nedeniyle görev yapamayacak. Yunan ekibinde ayrıca Biancone, Cabral, Martins, Vezo ve Navarro gibi isimler de UEFA listesinde yer almıyor.