Spor Haydi Fener yine bir zafer

Haydi Fener yine bir zafer

Paylaş
Haydi Fener yine bir zafer

Sarı-lacivertliler, Konferans Ligi’nde çeyrek final bileti almak için sahaya çıkıyor. Fenerbahçe, ilk maçta Belçika’da farklı devirdiği Union Saint Gilliose’yı saat 20.45’te başlayacak rövanşta Kadıköy’de konuk edecek.

Fenerbahçe, Avrupa’da çeyrek final bileti için sahaya çıkıyor. Sarı-lacivertliler, Konferans Ligi son 16 turu rövanşında, ilk maçta deplasmanda 3-0 mağlup ettiği Union Saint Gilloise’yı ağırlayacak. Ülker Stadı’nda saat 20.45’te başlayacak ve Exxen’den naklen yayınlanacak mücadeleyi Karadağlı hakem Nikola Dabanovic yönetecek.

Haberin Devamı

Bu sezon evinde oynadığı 6 Avrupa kupası maçından zaferle ayrılan Kanarya, Belçika temsilcisi önünde serisini sürdürmek istiyor. Fenerbahçe’de sakatlıkları bulunan Çağlar, King, cezalı olan Krunic ve isimleri UEFA listesine yazılmayan Mert, Serdar Aziz ile Serdar Dursun, mücadelede görev yapamayacak. Belçika ekibinde de takımın önemli isimleri Burgess ile Amoura, cezaları nedeniyle sahada olmayacak. Sarı-lacivertliler, 7 Mart’ta oynanan mücadelede rakibine bu sezon Avrupa’da ilk iç saha yenilgisini yaşatmıştı.

OOSTERWOLDE STOPERDE

Bu sezon sarı-lacivertlilerin joker isimlerinden olan Oosterwolde, bugün stoperde görev yapacak. Sakatlığı bulunan Çağlar, kadroda yok. Serdar Aziz de Avrupa’da görev alamıyor. Bonucci’nin de hafif sakatlığı var. Bu nedenle stoperde Djiku-Oosterwolde ikilisi forma giyecek.

Haberin Devamı

OSAYİ’YE SON TALİP LEEDS

Fenerbahçe’de Osayi’ye talip olan takımlar arasına Leeds United da katıldı. Ada medyası, İngiliz ekibinin Nijeryalı futbolcu için sarı-lacivertlilere teklif sunmaya hazırlandığını duyurdu. Haberde; Leeds’in, sözleşmesi 2025’te bitecek 26 yaşındaki oyuncu için Fenerbahçe’nin kapısını 7 milyon euroluk teklifle çalacağı belirtildi.

NÖBETÇİ DEĞİL GERÇEK GOLCÜ

Sonradan oyuna girdiği maçlarda yaptığı skor katkısı nedeniyle adı ‘Nöbetçi Golcü’ye çıkan Batshuayi, ilk 11’de forma giyecek. Bu sezon Avrupa’da attığı 6 golle takımın en skorer ismi olan Belçikalı forvet, ilk maçta olduğu gibi ileri uçta forma giyecek.