Spor Hedefte Kartal var

Hedefte Kartal var

Paylaş
Hedefte Kartal var

Fenerbahçe taraftarı, Alanya beraberliği için İsmail Kartal’ı suçladı. Taraftar, “B planı yok, haftalardır oynamayan Kent’i kurtarıcı olarak oyuna almak da neyin nesi?” diye Kartal’a tepki gösterdi.

 

Fenerbahçe, Alanyaspor ile Kadıköy’de 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yarışında ağır yara aldı. Bu sezon kaybedilen 11 puanı taraftarı önünde, Kadıköy’de yitiren Fenerbahçe’de eleştiri okları teknik direktör İsmail Kartal’a yöneldi. Taraftarlar, “B planı yok. Rakipler de onun ne yapacağını biliyor. Oyuncularının panik yaptığını söylüyor ama asıl paniği kendisi yapıyor. Bir Fred’in yokluğu takımı bu kadar etkiler mi” diyerek İsmail Kartal’ı hedef aldı.

Haberin Devamı

KENT KURTARICI MI?

Taraftarların en kızdığı konu ise haftalardır oynatılmayan Ryan Kent’in Alanya maçında kurtarıcı olarak sahaya sürülmesi. İsmail Kartal ise, “Bu maç geride kaldı, dersler çıkaracak, hazır olarak Rize’ye gideceğiz. Sıkıntılar için çareler üreteceğiz. Taraftar sakin olsun, şampiyon olacağız” dedi.

LİVAKOVİC NE YAPSIN?

Fenerbahçe’de Alanya maçında yenilen iki golde Livakovic’in hatası olduğu belirtiliyordu. İsmail Kartal, Hırvat kaleciye sahip çıktı. Kartal, “İlk golde şanssızlık var, sekiyor. İkinci golde oyuncuların şutu attırmaması gerekiyor. Livakovic’in iki golde de yapacak fazla bir şeyi yok” diye konuştu.

FRED KASIMPAŞA’YA

Rizespor maçı hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe’de en çok merak edilen konu Fred’in ne zaman sahalara döneceği. Rizespor maçına da yetişmesi beklenmeyen Brezilyalı oyuncunun sonraki haftadaki Kasımpaşa maçında oynayabileceği öngörülüyor.

Haberin Devamı