Spor Hep birlikte hedefe ulaşacağız

Hep birlikte hedefe ulaşacağız

Paylaş
Hep birlikte hedefe ulaşacağız

Galatasaray’ın yeni transferi, “Taraftarımız ilk andan beri beni yalnız bırakmadı. Kulübün amaçları doğrultusunda mücadele etmek için çok heyecanlıyım” dedi.

İngiltere Premier Lig ekibi Fulham’dan sezon sonuna kadar kiralanan Carlos Vinicius, sarı-kırmızılı formayı giydi. 95 numaralı formayı sırtına geçirecek olan Brezilyalı yıldız, kulüp televizyonuna, “Taraftarımız ilk andan beri beni yalnız bırakmadılar. Çok teşekkür ederim. Beni karşılayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Burada olduğum için gerçekten çok heyecanlıyım. Kulübün amaçları doğrultusunda mücadele edeceğim. Umarım en kısa süre içinde taraftarımızla buluşacağım ve amaçlarımıza hep birlikte ulaşacağız” dedi. Bu arada Vinicius ve Aurier’in isimleri UEFA listesine bildirildi.

Haberin Devamı

OKAN BURUK’TAN ZAFER MESAJI

Fenerbahçe ile kıyasıya bir liderlik yarışı içinde olan Galatasaray’da üst üste alınan galibiyetler şampiyonluk inancını arttırdı. Teknik direktör Okan Buruk, “Hedef 24” paylaşımı yaparak zirve yarışında mutlu sona ulaşacaklarını dile getirdi.

ASLAN’DA ROTA KUPA

Samsun’dan mutlu dönen Galatasaray, kupadaki Bandırma maçının hazırlıklarına başladı. Bu arada Fas Milli Takımı’ndan dönen Hakim Ziyech’in bugün yapılacak idmana katılacağı öğrenildi.

BOEY SİFTAH YAPTI BAYERN KAZANDI

Galatasaray’dan Bayern Münih’e giden Sacha Boey, Alman ekibi ile ilk maçına çıktı. Bayern Münih, evinde 1-0 geriye düştüğü maçta Borussia Mönchengladbach’ı 3-1 yendi. Bayern’in gollerini Pavlovic, Harry Kane ve Matthijs de Ligt attı. Sacha Boey, 62. dakikada oyuna girdi.

Haberin Devamı

STRESTEN DİŞİMİ KIRDIM

Gaziantep maçında bazı taraftarların ıslıkladığı Kerem Aktürkoğlu, zor günler geçiriyor. Tete, yeni transfer Vinicus’un videosunu çekerken Kerem’in kulüp personeliniyle yaptığı konuşmada “Çarşamba günü dişim kırıldı. Doktor bana stresten dolayı dişlerimi çok sıktığımı söyledi” diye sarfettiği ifadeler dikkat çekti.