Spor "İlk hedefimiz Süper Kupa"

"İlk hedefimiz Süper Kupa"

Paylaş
"İlk hedefimiz Süper Kupa"

Fenerbahçe’nin golcüsü Edin Dzeko, “Önümüzde müzemizi süsleyecek olan bir Süper Kupa var. Ardından lig ve Avrupa şampiyonluğu için işimize bakacağız” dedi.

Bosna Hersek Milli Takımı’yla EURO 2024’e katılmak için çıktığı play-off yolunda havlu atan Edin Dzeko, Fenerbahçe’yle kazanılacak kupaların olduğuna dikkat çekti. Samandıra’da takımla birlikte çalışmalara başlayan Boşnak forvet, “İlk hedefimiz Süper Kupa” dedi.

Haberin Devamı

Tecrübeli golcü, şu ifadeleri kullandı: “Bu kulübün büyük hedeflerini gerçekleşktirmek için transfer edildim. Gelinen noktada gücümüzü sahaya yansıtıp, neler başarabileceğimizi herkese gösterdik. Önümüzde müzemizi süsleyecek bir Süper Kupa var. Ardından lig şampiyonluğu ve Avrupa’da finale doğru yürüyeceğiz. Kısaca biz futbolcu grubu işimize bakacağız. Muhteşem taraftarımızın da desteği ile tüm engelleri aşıp, sezon sonunda mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum.”

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ DERBİDE HAZIR

Sarı-lacivertlilerde sakatlığı bulunan futbolcuların durumu belli oldu. Mert Hakan, Becao ve Bonucci’nin Adana Demirspor maçının kadrosunda yer alması bekleniyor. Cengiz ile Ferdi’nin de durumunun iyiye gittiği öğrenilirken Çağlar Söyüncü ve King’in 7 Nisan’da Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa’ya yetişeceği öğrenildi.

Haberin Devamı