Spor İlk tepki Fikret Orman'dan

İlk tepki Fikret Orman'dan

Paylaş
İlk tepki Fikret Orman'dan

Kupada Bucaspor'a elenilmesinin ardından Beşiktaş'ta ilk tepki başkan Fikret Orman'dan geldi

Beşiktaş başkanı Fikret Orman Trt Spor'da konuk olduğu programda açıklamalarda bulundu.

''Kupadan elenmemiz hiç hoş bir şey değil''

Türkiye Kupası'nın artık eski popülaritesinde olmadığını vurgulayan Fikret Orman, Beşiktaş'ın gazozuna bir maçta olsa o maçtan galip gelmesi gerektiğini ve kupadan elenilmesinin kendileri için hiç hoş bir şey olmadığını söyledi.

''Yıldırım Demirören ile Beşiktaş konusunda hiçbir zaman anlaşamadım''


Ben hep Yıldırım Demirören’e muhalefet oldum. Kendisiyle hiçbir ticari ilişki içerisinde olmadım. Birbirimizin rakibi değiliz.

Yıldırım Demirören ile ben Beşiktaş konusunda hiçbir zaman anlaşamadım. Kendisi kongrede rakibim olan Serdal Adalı yönetimini destekledi ancak istediği sonucu alamadılar.

Biz yönetimi aldığımızda borç 580 milyon liraydı şimdi 430 milyon lira. Yıldırım Demirören alacaklarından vazgeçse borcumuz 330 milyon lira olacak.

Demirören’e açtığımız davalar 3-5 sene sürecek gözüküyor. Ben bundan rahatsızım ve bu yüzden Demirören’le bu meseleleri uzlaşı yoluyla çözmek Beşiktaş’a daha faydalı olacaktır.

‘’Benim en önemli hedefim Avrupa’da kupa kaldırmak’’

Futbol takımında Önder Özen ve ekibi basketbolda Erman Kunter ve ekibi ile profesyonel bir ekip kurduk. En büyük hedefim Beşiktaş ile Avrupa'da kupa kazanmak.

Stat meselesi


Devletimizle stat konusunda bir konuşma yad a bir yardım talebimiz olmadı. Başbakanımızla aramızda hiçbir konuşma geçmedi. Spor bakanlığı bize çok daha önceden stat iznini verdi. Ancak bazı sıkıntılardan dolayı stat inşaatına geç başladık.

Haberin Devamı