Spor İnanmış çocuklar

İnanmış çocuklar

Paylaş
İnanmış çocuklar

Fenerbahçe, 1-0 geriye düştüğü maçta Rizespor’u 3-1 mağlup ederek şampiyonluk yolunda yürüyüşünü sürdürdü.

Ağır sahada maçı çeviren isimler ise ikinci yarıda şans bulan İrfan Can Kahveci, Serdar Dursun ve Mert Hakan oldu. Mert Hakan maç sonrası konuşmasında, “Camia bir kenetlenme başlattı, biz de peşlerinden gittik. Taraftardan bize destek olmasını istiyoruz” diyerek şampiyonluğa inancını dile getirdi.

Haberin Devamı

İLK KEZ ÇEVİRDİLER

Deplasmanda bu sezon geriye düştüğü bir maçı ilk kez çeviren Fenerbahçe özellikle ikinci yarıdaki futbolu ve savaşçılığı ile de taraftarına güven verdi. Dış sahada oynadığı 13 maçın 12’sini kazanan, birinde berabere kalan Kanarya, evinde ise 3 beraberlik, bir yenilgi ile 9 puan kaybetti.

TAKIM İKİ GÜN İZİNLİ

Rize’de galibiyet dışında ağır zemine rağmen sakatlık yaşanmaması sevinç yarattı. Teknik direktör İsmail Kartal, Kasımpaşa maçı öncesinde takıma iki gün izin verdi. Kasımpaşa maçı hazırlıkları yarın başlayacak.

FENER’İ ŞAMPİYON YAPACAKSIN

Rizespor maçını çeviren Serdar Dursun, 200 gün sonra giydiği Fenerbahçe formasıyla golünü attı. Yasemin Dursun, eşi Serdar Dursun’un attığı gol sevincini sosyal medyadan yayınladı. Çığlıklar atan Yasemin Dursun, eşiyle maç öncesi WhatsApp konuşmalarını da paylaştı. Yazışmalarda Yasemin Hanım’ın, “Sen Fenerbahçe’yi şampiyon yaparsın” paylaşımı dikkat çekti.

Haberin Devamı