Spor İsmail Kartal: Biz şampiyon olacağız

İsmail Kartal: Biz şampiyon olacağız

Paylaş
İsmail Kartal: Biz şampiyon olacağız

İsmail Kartal, “Her iki takımın maçlarını izlesinler. Bizim en az 8-10 puan önde olmamız gerekiyordu. Hiç kimsenin puan kaybetmesine de ihtiyacımız yok, 8 maçın 8’ini de kazanarak şampiyon olacağız” dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Haber Global’a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk yarışında ipi göğüsleyeceklerini dile getiren Kartal, “Sezon başından bugüne kadar objektif olarak futbol adamları her iki takımın maçlarını izlesinler. Bizim en az 8-10 puan önde olmamız gerekiyordu. Herkesin bir hesabı var, Allah’ın da var. Biz kendimize inanıyoruz. Hiç kimsenin puan kaybetmesine de ihtiyacımız yok, 8 maçın 8’ini de kazanarak şampiyon olacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

ÜLKE PUANI ÖNEMSİZ Mİ?

Kartal, şöyle devam etti: “Maç maç gideceğiz. Tek sıkıntı 7 Nisan’da oynayacağımız Süper Kupa. Hem TFF hem de rakibimizin ülke puanı için bize destek olmalarını beklerdik ama maalesef olmadılar. Şu anda bizim maçların milli maçlardan farkı yok. Ülke puanı önemsiz mi? Daha önce Galatasaray’ın da Avrupa kupalarında mücadele ettiği zaman birçok kez maçlarının ertelendiğini biliyoruz. Her şeye rağmen Avrupa kupasını kazanarak tarihi kulübümüzün başarılarını taçlandırmak istiyorum.”

CEZA VERMEZLER

“Kimsenin ceza verebileceğini düşünmüyorum. Ne yapsın oyuncum kendini müdafaa etmesin mi? Bir iki kişi olsa münferit bir olay deriz. 200-300 kişi sahaya giriyor. Tabii ki kendilerini müdafaa edecek oyuncular.”

Haberin Devamı

OYUNCUM ŞİŞLENSE KİM HESAP VERECEK

İsmail Kartal, Trabzon’daki olaylarla ilgili şöyle konuştu: “Kafama maddeler geldi. Maçın sonuna kadar su şişeleri yedik. Sahanın içine atılan meşaleler, paralar var. Livakovic’in yüzüne para geldi. Hakemlere maçı durdurmalarını ve ertelemelerini söyledim. Dördüncü hakem Volkan Bayarslan bana ‘Maçı tehir edecek bir durum yok’ dedi. Maçı provoke etmedim. Karşılaşma bitti, arkamı döndüm bizimkiler sahanın ortasında sevinmeye başladı. O sırada maskeli biri atladı sahaya.

GÜVENLİK ZAYIFTI

Arbede yaşanırken takıma içeri girin dedim. O yaşanan arbedede bir tanesi bizim futbolcuya saldırıyor, elinde de büyük bir şiş çıkıyor. Oyuncum şişlense, futbol hayatı bitse kim hesap verecek. Bu şiş benim oyuncumdan mı düştü? Bir tanesinde korner direğinin sivri tarafıyla futbolcumu kovalıyor. Vursa, sakat kalsa kim hesabını verecek? Statta çok büyük bir güvenlik zafiyeti vardı.”