Spor İşte Galatasaray'ın Süper Kupa planı! TFF ile görüşülecek

İşte Galatasaray'ın Süper Kupa planı! TFF ile görüşülecek

Paylaş
İşte Galatasaray'ın Süper Kupa planı! TFF ile görüşülecek

Fenerbahçe’nin sahadan çekilmesi nedeniyle Süper Kupa için TFF’nin hükmen galibiyet kararını bekleyen Galatasaray'da kupa töreni hazırlıkları da başladı. Tarih resmi olarak belirsiz olsa da Sarı-Kırmızılılar'ın aklında bir plan var.

Milli maçlar nedeniyle liglere verilen ara sonrası 2 Nisan’da evinde Hatay’ı konuk edip yenen Sarı-Kırmızılılar ardından 7 Nisan'da Fenerbahçe ile Süper Kupa maçına çıkmıştı. Ancak Sarı-Lacivertliler, TFF'ye tepki göstermek için U19 takımıyla sahaya çıkmış ve Mauro Icardi'nin golü sonrasında genç yıldızlar yönetimin talimatıyla sahayı terk etmişti.

Haberin Devamı

SARI-KIRMIZILILAR KUPAYI BEKLİYOR

Sarı-Kırmızılı futbolcular da hükmen galip geleceklerini düşünerek saha ortasında sevinmiş, hatta Şanlıurfa'daki taraftarlarını eli boş göndermemek için as oyuncularla yedek futbolcular kendi arasında çift kale maç yapmıştı. Galatasaray camiası bir an evvel Süper Kupa için net bir karar verilmesini beklerken kupa töreni için de soru işaretleri ortaya atıldı.

ALANYA DEPLASMANINA GİDİYOR

Fenerbahçe karşısında 3-0 hükmen galip sayılmasına kesin gözüyle bakılan Galatasaray, pazartesi günü lige dönecek. Aslan ligde son haftaların formda takımı Alanyaspor deplasmanına çıkacak.

TARAFTARINA 20 GÜNLÜK ARA

Taraftarla takım arasındaki İstanbul buluşması ise neredeyse 20 günlük bir aranın ardından Rams Park Stadyumu’nda oynanacak Pendikspor karşılaşmasıyla gerçekleşecek. Sarı-Kırmızılı kulüp işte bu buluşmayı tam bir şölen havasına çevirmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

ETKİNLİK YAPILACAK

U19 takımıyla finale gelen Fenerbahçe’nin sahadan çekilmesi nedeniyle TFF’nin hükmen galibiyet kararını beklemek zorunda olan Galatasaray, kupa törenini Pendikspor maçında yapmayı planlıyor. Konuyla ilgili olarak federasyonla bir görüşme yapılacak.

TFF’den de onay çıkarsa; Pendik maçının ardından çeşitli etkinliklerle birlikte Süper Kupa zaferinin kutlanması düşünülüyor.