Spor İşte gerçek Muçi

İşte gerçek Muçi

Paylaş
İşte gerçek Muçi

Ligde Ankaragücü engelini 2-0’lık skorla geçen Beşiktaş’ta Ernest Muçi’nin oynadığı futbol tam not aldı. Şık bir gole imza atan ve sahada etkin bir rol oynayan Arnavut yıldızın Serdar Topraktepe’yle daha iyi anlaştığı ortaya çıktı.

 Fernando Santos’un kendisine daha az şut çekmesi yönünde uyarılarda bulunduğu ve bu nedenle Muçi’nin sahada istediklerini yapamadığı öğrenildi. Topraktepe, yıldız futbolcuyu “Sahada serbestsin, klasını göster” ifadeleriyle maça hazırladı. Muçi, sezonun kalan bölümünde performansının üstüne koyarak devam edeceğini söyledi. Arnavut yıldız, Ankaragücü karşısında 6 top kazanma ve ikili mücadelelerden 4 kez galip gelmesiyle istekli futbolunu sahaya yansıtmıştı.

Haberin Devamı

MERT TAMAM SEMİH ZOR

Kartal, rotayı salı günü oynanacak Ziraat Türkiye Kupası yar finalinin ilk maçı olan Ankaragücü deplasmanına çevirdi. Hazırlıklarına başlayan Beşiktaş’ta Mert Günok ve Semih Kılıçsoy’un durumu merak ediliyor. Kaleci Mert’in oynayabileceği belirtilirken Semih’in tedavisi sürüyor.

BERKAY GÖNDERİLDİ

Beşiktaş, genç futbolcularından Berkay Vardar ile yolların ayrıldığını açıkladı. 21 yaşındaki orta saha bu sezon 6 maçta 259 dakika süre aldı ve skora hiç katkı yapmadı.

WORRALL GÖZE GİRDİ

Serdar Topraktepe’nin Necip ile birlikte stoper olarak oynattığı Joe Worrall, görevini başarıyla tamamladı. Hava topunda 4’te 4 ve ikili mücadelelerde 5’te 5’lik başarı oranı yakalayan İngiliz stoperin, 45 pasının 39’unun isabetli olması dikkat çekti. Worrall’ın kupadaki maçta da 11’de başlamasına kesin gözle bakılıyor.

Haberin Devamı